Laden...
Navigatie

Navigatie

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motornavigatie

Voorkomen dat je verdwaalt op de motor doe je met motornavigatie. Bij Goedhart motoren tref je een met zorg samengesteld assortiment. Onze selectie motor navigatiesystemen is hier geen uitzondering in. Motornavigatie verschilt doorgaans flink ten opzichte van de conventionele navigatiesystemen. Ten eerste is een motornavigatiesysteem niet iets wat je perse achter een raam kan plaatsen. Je kunt dus verwachten dat het systeem een plensbui te verduren krijgt. Daar moet het wel tegen kunnen. Een groot verschil tussen een normaal navigatiesysteem en motornavigatie is zijn weersbestendigheid. Ten tweede ook de software. Daar waar menig systeem enkel de meest snelle route kent, tref je op een motornavigatiesysteem ook leuke routes. Op zoek naar een bochtig weggetje? Laat jouw systeem je daarnaartoe leiden. Zo weet je zeker dat je even goed je veringafstelling kan gaan uitproberen. Ook onze selectie motornavigatie wordt onderworpen aan strenge kwaliteitschecks. Alleen de beste spullen bestel je online in de webshop v

Navigatie voor elke motor

Wat motoronderdelen betreft zijn er een boel dingen universeel. In de meeste gevallen komt dat ‘’universeel’’ niet helemaal tot zijn recht. Dat is gelukkig met motornavigatie anders. Een van de weinige producten die daadwerkelijk universeel is. Ongeacht of je nu een Harley Davidson, Ducati, Honda of KTM in je bezit hebt. Motornavigatie is gewoon aan te brengen. Tevens op diverse methodes. Een leger aan diverse merken fabriceren navigatiesteunen. Op deze steunen bevestig jij jouw motornavigatie. Niet alleen kan je hier simpelweg je navigatiesysteem op aanbrengen, maar in veel gevallen ook opladen. Je kunt er namelijk voor kiezen het systeem via de steun op te laden. In dat geval dient er een kabel aangesloten te worden op jouw accu. Andere motoren hebben bij de kilometerteller unit in de buurt een 12V aansluitingzitten. In dat geval kun je er voor kiezen op die manier jouw motornavigatie op te laden. Alle motor navigatiesystemen hebben ook een ingebouwde accu. Je kunt dus ook op pad zonder enige vorm van stroomvoorziening vanaf de motor.


Waar je dan ook voor kiest, je kunt er zeker van zijn dat je het gemakkelijk online kunt bestellen in onze webshop. Goedhart motoren heeft immers alles wat je nodig hebt. Ons assortiment is samengesteld door gepassioneerde motorliefhebbers. Tevens met verstand van zaken. Onze collectie wordt onderworpen aan diverse uitgebreide kwaliteitschecks. Zo weet je zeker dat je goed spul in huis haalt.

Grootste assortiment motorfiets navigatie

Niet alleen is ons assortiment kwalitatief hoogstaand, maar ook bijzonder ruim. Op onze webshop tref jij daarom veel keuze in producten en merken. Wat motorfiets navigatie betreft zijn er eigenlijk maar twee spelers. Dat is Garminsamen met TomTom. Beide merken hebben natuurlijk weinig tot geen introductie nodig. Een motor navigatie systeem is universeel.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de part-finder, zo weet je absoluut zeker dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op.Wij helpen je graag verder.