Laden...

Protectie

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 5471

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De échte motorliefhebber weet dat de bescherming van de motorfiets minstens zo belangrijk is als de eigen bescherming. Om deze reden zijn bij Goedhart talloze onderdelen te vinden die uw stalen ros bescherming bieden bij bijvoorbeeld omvallen.

Algehele bescherming

Bescherming voor je motor is er in veel verschillende soorten en maten te vinden. Opzichtig of juist minimalistisch is het nooit een verkeerde keuze om je motor wat extra bescherming te bieden, hoe voorzichtig jij ook rijdt op de motor. De eerste keuze die vaak gemaakt wordt zijn beschermingsmiddelen die een groot deel of de hele motor bescherming bieden. De keuze valt dan ook snel op valbeugels, valdoppen & sliders of motorblok en frame bescherming. Dit type beschermers zorgt ervoor dat belangrijke delen van jouw motor bij een lcihte val de grond niet raken waardoor deze niet of minimalistisch beschadigen.

Specifieke protectie

Wanneer je meer gericht delen van je motor wat extra  bescherming wilt bieden is er ook meer dan genoeg keuze. Kijk je naar de onderzijde zijn radiator & inlaat protectoren zeer interessant, naast carterbescherming. Uiteraard zijn ook de stuuruiteinden gevoelig voor schade bij een val, hiervoor zijn remhendel beschermers de ideale protectie, waarnaast handkappen ook je handen voorzien van extra bescherming. Uiteraard vind je ook voor de overige delen van je motor bescherming. Neem bijvoorbeeld koplamp beschermers, ketting protectoren of uitlaat hitteschilden en bescherming.