Laden...

Handkappen

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 317

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor handkappen

Op zoek naar een goed paar motor handkappen? Zoek niet verder. In onze webshop kun je gemakkelijk online een ruime selectie aan handkappen bestellen. In onze collectie tref je verschillende merken motor handkappen. Allen passend op diverse soorten motoren. In alle gevallen geselecteerd door ons vakkundig personeel met een oog voor kwaliteit. Niet alleen als je originele handkappen zoekt, maar ook handkappen van SW-Motech. Wij helpen jou graag je handen warm en veilig te houden.

Wat motor handkappen betreft is er een ruim aanbod om uit te kiezen. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste keuzes beschikbaar op de markt. Handkappen zijn een prettige bijkomstigheid als je besluit om het hele jaar door te rijden. Als in, ook in een regenbui en koud weer ben jij op de motor te vinden. Het prettige van handkappen is dat deze de rijwind van je handen af houden. Hierdoor hoeven jouw handschoenen minder kou buiten te houden. Daarbovenop ook regen. De handkappen houden tijdens het rijden immers ook de regen weg van je handen. Hou het droog en warm met een goed paar motor handkappen.

Motor handkappen komen in vele smaken en geuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de grotere GIVI motor handkappen. Deze zijn gemaakt van stevig kunststof. Voor het buiten houden van wind en nattigheid dus een uitstekende keuze. Je kunt ook kiezen voor SW-Motech motor handkappen. Deze handkappen hebben vaak geïntegreerde richtingaanwijzers. Ook zit hier een aluminium balk in geïntegreerd waarop de handkappen bevestigd worden. In tijden van een ongeval kun je dus verwachten dat je remhevels en dergelijke veilig blijven. Goedhart motoren heeft vele soorten motor handkappen verkrijgbaar voor veel motoren. Geselecteerd door gespecialiseerd personeel met een oog voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden kunt zijn met de spullen die wij leveren. Om deze reden toetsen wij ons assortiment op diverse factoren.

Handkappen voor uw motor

Bij Goedhart motoren te Bodegraven tref je een groot en met zorg samengestelde assortiment. Niet alleen veel soorten handkappen, maar ook voor veel verschillende motoren. Ook voor jouw motorfiets kunnen we handvatverwarming leveren. Gebruik onze speciaal ontwikkelde ‘Mijn motor’ part-finder. Selecteer jouw merk en type. Selecteer het bouwjaar en vervolgens klik je op ‘zoeken’. Zo heb jij gemakkelijk en snel een selectie van alle motor handkappen die past op jouw machine.

Alle merken handkappen

Er zijn verschillende fabrikanten die handkappen produceren. Zoals altijd selecteren wij ons assortiment met uiterste zorg. Wij scheiden het kaf van het koren. Zo weet jij zeker dat je een goed product in huis haalt.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.