Laden...

Stickers & tankpads

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 2126

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Of het nu om bescherming of het esthetische aspect gaat tankpads en stickersets zijn niet meer weg te denken uit de motorwereld. Vanzelfsprekend vind je dan ook een breed assortiment van deze accessoires bij Goedhart Motoren. De tankpads en stickersets zijn verkrijgbaar in allerlei designs en kleuren, specifiek voor uw model motorfiets en speciaal om jouw motorfiets geheel naar wens te maken, mét bescherming van de lak.

Soorten stickers en pads voor je motor

Een veel voorkomende schade bij motorfietsen zijn krassen op de tank, meestal afkomstig van je gulp. Niet gek dan ook dat de meest gebruikte pad een tankpad is. Deze woorden vaak in combinatie gekocht met tankemblemen, stijlvolle pads die naast styling vaak ook voor extra grip zorgen op de motor. Zoek je andere beschermende stickers biedt Goedhart Motoren ook een uitgebreide collectie.

Uiteraard bieden beschermende stickers vaak ook een styling functie met zich mee. Hiernaast zijn er echter ook stickers die puur voor het uiterlijk van de motorfiets iets betekenen. Denk bijvoorbeeld aan wheel striping, cijfers- en nummerborden, kroonplaatstickers of hele stickersets.