Laden...
Filteren

Aprilia Beschermende stickers

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.
Geen producten gevonden voor deze selectie. Wij zijn dagelijks bezig met toevoegen van nieuwe producten. Kun je niet vinden wat je zoekt laat het ons weten.

Aprilia

Met 294 Moto-GP overwinningen is Aprilia de fabrikant met het grootst aantal overwinningen in de geschiedenis van het motorkampioenschap op haar naam. Aprilia begon aan het eind van de jaren 60 met de productie van motoren en in 1970 produceert Aprilia een vijfitg cc crossmotor die zou uitgroeien tot een 125 cc, tot ze halverwege de jaren 70 de eerste wedstrijd motor bouwt. Na het debuut van Aprilia in de motorcross-sport in 1975, debuteert Aprilia in het wereldkampioenschap wegrace in een uitdaging van de onverslaanbaar geachte japanners in de extreem competitieve 250 cc klasse. In 1988 debuteert Aprilia in de 125 cc klasse om onmiddellijk in de Franse GP, haar eerste podium in de achtste liter categorie te pakken.

Aprilia heeft hun technologieën doorgevoerd in hun straatmotoren. De modernste technologie en een sportieve persoonlijkheid zijn kenmerken die de motorfietsen van Aprilia bezitten. De Aprilia motorfietsreeks heeft een absoluut technologisch leiderschap omgebouwd. Het onberispelijke chassis van de fiets - altijd een belangrijke Aprilia-kracht - wordt gecombineerd met de nieuwste motortechnologie (de RSV4 is de enige in massa geproduceerde race-V4-motor ter wereld) en een onbetwistbaar primaat in elektronische ondersteuningssystemen voor rijwielen. Met elke Aprilia-motorfiets wordt de ervaring die tijdens race-evenementen over de hele wereld is opgebouwd, overgedragen aan de dagelijkse gebruiker, om de prestaties en veiligheid te verbeteren.

Tegenwoordig presenteert het uitgebreide Aprilia-motoraanbod een gevarieerd scala aan modellen, waarvan de gemeenschappelijke kenmerken de modernste technologie en een sportieve persoonlijkheid zijn: van de tweecilinder-naked Shiver 750 tot de Dorsoduro-supermotard (in twee verplaatsingen, 750 en 1200) ), van de Mana 850, 's werelds eerste automatische motorfiets, tot het allerlaatste item, de Caponord 1200, een formidabele tourer, van de supernaked Tuono V4 tot de RSV4-familie, verkrijgbaar in twee versies, de R en de fabriek, rechtstreeks op de regerende wereld SBK-kampioensfiets.

Aprilia werd onderdeel van de Piaggio group in 2004. Met de reorganisatie van de Noale Racing division verbreedde de groep de horizon van zijn raceactiviteiten, van de terugkeer naar off-road wedstrijden tot het world superbike debuut- in 2009- van de Aprilia RSV4. Dit zeer succesvolle project heeft zeven wereldtitels veilig gesteld van 2010 tot 2014.