Laden...

Styling

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 4348

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Ondanks dat motoren tegenwoordig al erg stijlvol van zichzelf zijn, is de personalisatie van de motorfiets iets dat vele rijders zeer serieus nemen. Je eigen inbreng in de styling van je motorfiets is dan ook iets dat wij bij Goedhart zeer serieus nemen, overduidelijk te zien aan de vele styling accessoires die je in ons assortiment kunt vinden.

Motorfiets styling accessoires

Een van de meest gekozen accessoires als het op styling aankomt is de kentekenplaathouder. Vanwege wetgeving worden motoren in Nederland namelijk standaard voorzien van uitbulkende kentekenplaathouders die vaak de lijn van de motor niet complimenteren. Vaak wordt er dan ook al direct bij de aanschaf van een motorfiets een verkorte kentekenplaathouder aangekocht uit ons ruime assortiment.

Vaak zijn styling accessoires voor je motor ook nog zeer functioneel. Neem bijvoorbeeld voorspatborden en achterspatborden, naast dat ze vaak een extra offroad tint bieden beschermen ze zowel jou als je motor tegen opspattend water en vuil. Een ander voorbeeld hiervan zijn spiegels, als uitsteeksels op je motorfiets vallen ze snel in het zicht voor een grote invloed op de algehele look. Daarnaast hebben ze echter ook veel invloed op je rijhouding, zicht en comfort waardoor ze een prominente rol spelen in je rijervaring. Handvatten vallen hierbij onder dezelfde categorie, ze springen in het oog, en zijn het belangrijkste contactpunt met je motor. 

Sportieve styling

Binnen de vervoerssector blijven motorrijders bekend om hun raceneigingen. Vandaar ook dat er een breed spectrum aan sportieve styling elementen te vinden zijn voor motorrijders. Zo zijn er downforce spoilers voor extra druk op de weg waardoor je meer pk's door kan geven, of passagiersvoetsteun afdekkingen die je motor er sportiever uit laten zien maar ook voor meer stroomlijning zorgen. Stroomlijning is dan ook vaak het doel van accessoires in de racerij, en wordt vaak bereikt door het plaatsen van seatcovers of onderkuipen.

Op het circuit vind je uiteraard ook de krachtigste machines. Kracht die vaak leidt tot lichte vibraties door de motor, maar soms tot zwaardere trillingen die geconcentreerd rijden verhinderen. Als oplossing is de motorfietswereld gekomen met stuurdoppen en gewichten. Gemonteerd op beide stuurhelften elimineren ze een belangrijk deel van de vibraties en dat rijdt een stuk comfortabeler en minder vermoeiend.