Laden...

Bagage

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 4286

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor Bagage

Afgezien van de uitgesproken toermodellen, beschikken de meeste motorfietsen in standaard uitvoering niet over veel bagagemogelijkheden. Toch is het voor velen belangrijk, dan wel prettig, om over ruime opbergplek te beschikken tijdens een motortocht. Redenen lopen uiteen van het meenemen van een extra helm, koffer voor werk, wat te eten en drinken voor een lange toertocht, etc.. 

Gelukkig zijn zowel de motorfabrikanten als de toeleveranciers ingesprongen op de vraag naar opbergruimte voor zowel directe montage op de motor als stevige motorrugzakken. Je vindt dan ook een uitgebreid programma motorbagage bij ons in het assortiment.

Motorkoffers

Een van de vaakst voorkomende bagagevervoerders om de motor zijn de motorkoffers, die over het algemeen het grootste volume aan opbergruimte bieden. Deze dragers vind je over het algemeen op de zijkant als motor zijkoffers, of achterop/bijrijderszadel als topkoffers. Het voordeel van koffers is dat ze vaak hard zijn en dus zeer goede bescherming bieden en slijtvast zijn, dus een lange levensduur van zowel de koffer als de inhoud.

Bij de keuze voor een motorkoffer is het belangrijk ook voor de juiste montage materialen te kiezen. Zo is het vaak nodig bij de montage van een topkoffer een topkofferplaat aan te schaffen, terwijl zijkoffers vaak een bagage- of kofferrek nodig hebben voor montage. Wil je graag je spullen makkelijk meenemen uit je koffer, of nog meer bescherming bieden? Kijk dan eens naar onze collectie motorkoffer binnentassen.

Motortassen

Tanktassen Motor

Naast koffers zijn er ook tassen voor de motor, met verschillende toepassingen. Zo zijn er tanktassen die eenvoudig gemonteerd worden op de tank van de motor waardoor ze makkelijk toegankelijk zijn bij een korte stop. Vele van deze tanktassen bieden ook nog de mogelijkheid om een kaart of telefoon in de doorzichtige houder te steken waardoor je tijdens je rit altijd even kan spieken of je nog op koers ligt. Let op dat je bij het bestellen van een tanktas ook een motor tankring besteld, deze heb je nodig om de tanktas te monteren.

Tailbag- en Zadeltassen Motor

Voor diegene die alleen af en toe ‘bepakt en bezakt’ op reis gaan en niet voortdurend met een kofferset op hun sportieve of allroad motorfiets willen rondrijden zijn motor zadeltassen een uitkomst. Zadeltassen zijn (meestal) zachte tassen op textielbasis die - het woord zegt het al - met riemen op het zadel worden bevestigd en dus ook makkelijk te verwijderen zijn.

Roltassen Motor

Roltassen zijn een prima uitkomst voor de motorrijder die zoekt naar een waterdichte tas die hij op grote kan verstellen naar wat mee moet. Het makkelijke aan een roltas is namelijk dat je hem bij elk gebruik op maat strak kan zetten zodat hij niet wappert maar een variatie aan volumes biedt. Motorroltassen maak je gemakkelijk vast achter op het zadel met spanbanden of bungies. 

Motorrijder tassen

Rugzakken

Motorrugzakken zijn de meest mobiele optie qua motorbagage en zijn dan ook zeer populair voor woon- werkverkeer, of de korte uitjes. Waar een motorrugzak zich onderscheidt van een normale rugtas vraag je je vast af. Motorrugzakken zijn voorzien van extra bevestigingen die overdwars over je lichaam gaan en daardoor beter blijven zitten tijdens een rit.

Daarbovenop zijn de gebruikte materialen doorgaans een stuk slijtvaster dan een conventionele rugtas. In sommige gevallen zijn ze zelfs van hard polycarbonaat. Niet alleen beschermen ze hierdoor jouw rug tijdens een val, maar ook zijn deze aerodynamisch. Wat fijn is op een superbike.

Beentassen

Voor mensen die zowel op als naast de motor hun eigendommen makkelijk mee willen dragen en direct toegang willen hebben tot de belangrijkste spullen, zijn er motor beentassen. Deze maak je eenvoudig vast aan het bovenbeen en bieden ruimte voor je portemonnee, telefoon en andere kleine items.

Merken

Het ruime assortiment van Goedhart motoren heeft natuurlijk de meest uiteenlopende opties aan bagagedragers voor op de motor. Hieronder vind je een selectie van de meest populaire merken op het gebied van motorbagage.