Laden...
Filteren

GIVI Bagage

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-36 van 1453

Van laag naar hoog sorteren
 1. € 124,91
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 2. € 17,21
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 3. € 142,96
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 4. € 32,36
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
per pagina

GIVI

Echte passie, Italiaans design, sterke technologische ideeën en specifieke materiaalkennis: dit zijn de belangrijkste factoren van het internationale succes van Givi, waardoor een kleine fabriek in Brescia de leider werd in motoraccessoires. Deze filosofie heeft het HPS-project (hoofdbeschermingssysteem) in 2001 tot leven gebracht en dankzij dit is Givi het helmendomein binnengegaan met een sterke oriëntatie op veiligheid. Vandaag heeft dit bedrijf bijna 500 werknemers over de hele wereld in dienst, met dezelfde vastberadenheid als de eerste dag. Een constante inzet die is vertaald met de introductie van nieuwe technologische oplossingen met een geweldige functionaliteit, aandacht voor details en het ontwerp van betrouwbare accessoires, met de sleutelfactor "Made in Italy".

Givi levert een assortiment van motorkoffers en zijkoffers, helms, tanktassen, windschermen en aerodynamische bescherming, en andere accesoires als spotlights, veiligheid en comfort onderdelen, ondersteuningen voor mobiele apparaten en voedingssets, extra cargo-accessoires, mechanische onderdelenbescherming en motor en zadelhoezen. 

De Missie van GIVI

De missie van Givi is gebaseerd op deze filosofie: een visie die door de jaren heen is opgezet en die dit merk vol passie, toewijding en wens om te verbeteren heeft gemaakt.

Om deze reden moet het beste resultaat van Givi worden erkend als de meest betrouwbare reisgenoot van elke motorrijder, geloof dat met trots de toegevoegde waarde van dit bedrijf vertegenwoordigt.

Geschiedenis

De geschiedenis van Givi begon in 1978, dankzij het initiatief van zijn oprichter, de heer Giuseppe Visenzi. Als een Moto GP piloot voor een paar seizoenen, won hij de derde plaats in het kampioenschap van de 350cc van 1969; daarna besloot hij de wereld van races te verlaten waarmee de activiteit van het ondernemen begon. Ondersteund door een grote passie en vastberadenheid omarmde Visenzi zich volledig in de productie en het maken van motoraccessoires. Op deze manier richtte hij GIVI op, waarbij hij het merk snel sterk maakte op nationaal en internationaal niveau, totdat het een solide en innovatieve realiteit werd in de motorfietswereld.