Laden...
Filteren

GIVI Bagage

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 1357

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

GIVI

Echte passie, Italiaans design, sterke technologische ideeën en specifieke kennis van materialen: dit zijn de belangrijkste factoren van Givi's internationale succes, waardoor een kleine fabriek in Brescia de leider is op het gebied van motoraccessoires. Deze filosofie gaf leven aan het HPS-project (Head Protection System) in 2001 en dankzij dit betrad Givi het helmdomein met een sterke oriëntatie op veiligheid. Tegenwoordig heeft dit bedrijf bijna 500 medewerkers over de hele wereld in dienst, met dezelfde vastberadenheid als de eerste dag. Een constante inzet die zich heeft vertaald in de introductie van nieuwe technologische oplossingen met grote functionaliteit, aandacht voor details en het ontwerp van betrouwbare accessoires, met als sleutelfactor "Made in Italy".

Givi levert een assortiment motorkoffers en zijkoffers, helmen, tanktassen, windschermen en aerodynamische bescherming, en andere accessoires zoals verstralers, veiligheids- en comfortonderdelen, steunen voor mobiele apparaten en powerkits, extra bagageaccessoires, mechanische onderdelenbescherming en motor- en stoelhoezen.

De missie van GIVI

Givi's missie is gebaseerd op deze filosofie: een visie die door de jaren heen is ontstaan ​​en die dit merk vol passie, toewijding en verlangen om te verbeteren heeft gemaakt.

Om deze reden moet Givi's beste resultaat erkend worden als de meest betrouwbare reisgenoot van iedere motorrijder, geloof dat dit met trots de toegevoegde waarde van dit bedrijf vertegenwoordigt.

Geschiedenis

De geschiedenis van Givi begon in 1978, dankzij het initiatief van de oprichter, de heer Giuseppe Visenzi. Als Moto GP-piloot gedurende een paar seizoenen behaalde hij de derde plaats in het 350cc-kampioenschap van 1969; Vervolgens besloot hij de racewereld waarmee de activiteit van het ondernemerschap begon te verlaten. Gesteund door een grote passie en vastberadenheid, omarmde Visenzi de productie en het maken van motoraccessoires volledig. Zo richtte hij GIVI op, waarmee hij het merk snel op nationaal en internationaal niveau versterkte, totdat het een solide en innovatieve realiteit werd in de motorwereld.