Laden...
Koffers

Koffers

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 1107

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorkoffers

Goedhart motoren heeft een groot en ruim assortiment aan motorkoffers. Een tekortkoming van vrijwel elke motorfiets is de afwezigheid van opbergruimte. Misschien heb je mazzel en kun je een schijfremslot kwijt onder je zadel. In de meeste gevallen kun je net niks kwijt. Een motorkoffer is daarom een goed idee. Zeker als jij jouw motorfiets vaak gebruikt voor woon-werk verkeer. Ook voor op reis is een motorkoffer een goed idee. De koffers zijn ook beschikbaar in veel verschillende afmetingen. Bouw je hele motorfiets vol met koffers en je kan zowaar meer dan 100 liter aan bagage kwijt. Al met al kun je dus zeker stellen dat motorkoffers voor veel uiteenlopende toepassingen geschikt zijn.

Koffers voor alle motoren

Ongeacht wat voor motorfiets je bezit, er is vast en zeker een motorkoffer beschikbaar. Je kunt ook kiezen voor verschillende soorten. De meest populaire keuze is de motor topkoffer. Deze bevestig je hoog aan de achterzijde van de motorfiets. Doorgaans middel een adapterplaat. Hierdoor kun je soms meer dan 60 liter moeiteloos kwijt. Dit allemaal terwijl de motorfiets nog altijd moeiteloos tussen files door te manoeuvreren is. Ook kun je kiezen voor zijkoffers. Deze dienen aan de zijkant van de motorfiets bevestigd te worden. Dit kan middels een additioneel te bevestigen kofferrek. Bij sommige motoren zitten hier de bevestigingen voor geïntegreerd.

De bevestiging is mogelijk middels verschillende methodes. De meest gebruikelijke methode is de bevestigingsplaat. Deze plaat bevestig je aan de achterzijde van de motorfiets. Hierop kun je je motor topkoffer bevestigen en loskoppelen. Deze topkoffer bevestigingsplaten zijn doorgaans ontwikkeld voor specifieke modellen motor. Gebruik onze speciaal ontwikkelde ‘’Mijn motor’’ part-finder om er achter te komen welke adapterplaat op jouw motorfiets past.  

Ons assortiment is ruim en met zorg geselecteerd. Mede dankzij dat is er vrijwel geen motorfiets waar wij geen adapterplaten voor kunnen leveren. Zo niet, is het aannemelijk dat het niet bestaat.


De beste merken motorkoffers

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan motorkoffers voor jouw motorfiets te leveren. De beste merken zoals GIVI en SW-Motech. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de part-finder, zo weet je absoluut zeker dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op.Wij helpen je graag verder.