Laden...

Rugzakken

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 31

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Motor rugzakken

Op zoek naar een rugzak voor onderweg? Bij Goedhart motoren tref je een uitgebreid assortiment  aan motor rugzakken. Natuurlijk zoals altijd, met zorg geselecteerd door de mensen die er verstand van hebben. Een motor rugtas geeft jou net dat beetje extra ruimte voor onderweg. Zo een motor topkoffer is ook maar niks, is het niet? Een motor rugzak is om die reden een uitstekende keuze. Draag jouw dagelijkse spullen overal probleemloos naartoe. Niet alleen op de motor, maar ook als je deze achterlaat.

Je zal je vast afvragen wat dan precies het verschil is tussen een normale rugtas en een motorrugtas. Klinkt als een marketing dingetje, toch? Niet dus. Het meest voor de hand liggende verschil zijn de stelriemen aan de voorzijde van de motor rugtas. Idealiter boven en onder. Overdwars over jouw buik en borst. Hiermee zorg jij ervoor dat jouw motor rugzak echt verankerd zit op jouw rug. Dit voorkomt ongemakkelijke situaties. Bijvoorbeeld wanneer je een bocht binnen hangt en jouw rugtas begint te schuiven op je rug. Iets wat je dus voorkomt met een motorrugtas. Daarbovenop zijn de gebruikte materialen doorgaans een stuk slijtvaster dan een conventionele rugtas. In sommige gevallen zijn ze zelfs van hard polycarbonaat. Niet alleen beschermen ze hierdoor jouw rug tijdens een val, maar ook zijn deze aerodynamisch. Wat fijn is op een superbike.

Motor rugzak van alle merken

Het ruime assortiment van Goedhart motoren heeft natuurlijk de meest uiteenlopende opties aan motor rugzakken. Niet alleen qua rugtassen zelf, maar ook aan merken. Zoals altijd geselecteerd door zij die er verstand van hebben. Mede dankzij dat tref je in ons assortiment daarom alleen de beste merken.Grootste assortiment motor rugzakken

Zoals gezegd hebben we veel motor rugtassen beschikbaar. Tevens voor veel verschillende toepassingen. Verschillende maten en afwerkingen. Ga jij elke dag met de motor naar je werk, en vereist jij niet meer ruimte dan voor een broodtrommel en wat klein spul? Met een motor rugzak met een formaat van rond de 20 liter heb jij dan meer dan voldoende. Wel is het goed om even te kijken of er een waterdichte hoes meegeleverd is, of dat de rugtas al waterdicht is. De woon-werk rijder zal namelijk zo nu en dan een regenbui moeten trotseren. Ga jij een lange reis maken? Op vakantie, met meerdere dagen aan ondergoed en dergelijke mee? Dan is een rugtas met 20 liter aan ruimte aan de magere kant. Ook hiervoor zou je idealitere een waterdichte motor rugtas overwegen.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de part-finder, zo weet je absoluut zeker dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op.Wij helpen je graag verder.