loading....

SW-Motech Bagage

Selecteer uw motor om passende onderdelen te tonen.
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 1122

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 1122

Pagina

SW Motech

Opgericht in 1999 door 3 motorenthousiasten omvat dit merk nu al meer dan 260 professionals. Wereldwijd exporteert SW Motech naar meer dan 65 landen, en is daarmee één van de top leveranciers van motor-accesoires. Bij het hoofdkantoor van deze accesoire-producent bevindt zich in het Duitse Rauschenberg, waar alles draait om eersteklas accessoires voor motorfietsen - van het eerste ontwerpidee en prototypebouw tot massaproductie, distributie en klantenservice. Grote motormerken als BMW, Ducati, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki and Yamaha zowel als motorrijders vertrouwen op de kennis en kwaliteit van dit merk.

Geschiedenis

Voor zijn Africa Twin bouwde werktuigbouwkundig ingenieur Jürgen Swora een tail tank voor een Lybïe tour met zijn vriend Jörg Diehl. Vele motorrijders waren geïnteresseerd in de tank en zo ontstond vanuit een droomtrip in Noord-Afrika een bedrijfsplan. Samen met Kai Jockel werd het bedrijf in 1999 opgericht in een oude schuur in Bracht. Het doel van de organisatie was de productie van premium metalen motoraccesoires.

Assortiment van SW Motech

Het assortiment van SW Motech omvat bagagesystemen, inclusief de EVO-drager en tanktas, en accessoires voor navigatie en stroomvoorziening, evenals motorkleding voor ergonomie, veiligheid en onderhoud. Tot het assortiment behoren stuurmontagekits, versnellingshendels en voetsteunkits, handbeschermingen, spiegelverlengingen, valbeugels en motorbeschermingen, evenals mist- en off-roadverlichting. SW Motech produceert ook systemen voor barpositionering en trillingsdemping. Daarnaast richt de productlijn, stijl en functie zich op functionele ontwerpelementen voor motorfietsen.


Bagage

Afgezien van de uitgesproken toermodellen, beschikken de meeste motorfietsen in standaard uitvoering niet over veel bagagemogelijkheden. Gelukkig zijn zowel de motorfabrikanten als de toeleveranciers daar goed op ingesprongen, zodat er nu een uitgebreid programma koffersets, tanktassen en zadeltassen leverbaar is. U vindt ze op ons overzicht.