Laden...

Zadeltassen

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.
Geen producten gevonden voor deze selectie. Wij zijn dagelijks bezig met toevoegen van nieuwe producten. Kun je niet vinden wat je zoekt laat het ons weten.

Zadeltassen zijn (meestal) zachte tassen op textielbasis die - het woord zegt het al - met riemen op het zadel worden bevestigd. Ze worden vooral gekozen door motorrijders die alleen af en toe ‘bepakt en bezakt’ op reis gaan en niet voortdurend met een kofferset op hun sportieve of allroad motorfiets willen rondrijden.

Gelukkig zijn er voldoende zadeltassen leverbaar die plenty of bagageruimte bieden zonder afbreuk te doen aan het sportieve karakter van de motor.

Er zijn ook dikke kunststof en leren zadeltassen die onderling verbonden door riemen aan weerskanten van het zadel worden opgehangen en daardoor ook weer snel afneembaar zijn, waarna de motor weer in zijn oorspronkelijke uitvoering tevoorschijn komt.

Kwestie van gebruik en persoonlijk smaak. Op onze website vindt u meerdere modellen waarvan er altijd wel een set aan uw voorkeur en doel beantwoord.