Filteren

Brembo Onderdelen & Accessoires

Filter producten specifiek voor jouw motor

Producten 1-36 van 1490

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-36 van 1490

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Brembo

Brembo is een wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van remsystemen en componenten voor auto's, motorfietsen, industriële voertuigen en machines, voor de OE-markt, after-market en racen. De Groep heeft zich recentelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van veiligheidssystemen. Brembo garandeert maximale veiligheid en comfort en verbeterde productprestaties dankzij procesintegratie en optimalisatie van de volledige productiecyclus, van het eerste ontwerp en gietijzer of aluminium gieten tot assemblage, testen en simulaties op de bank, baan en weg.

Kwaliteit en veiligheid bij Brembo

In zijn meer dan 50-jarig bestaan heeft Brembo een prestigieuze plaats verworven in de sector van het remsysteem voor auto's. Deze positie kan alleen worden ingenomen door voortdurende innovatie in producten en diensten, het handhaven van de hoogst mogelijke kwaliteitsniveaus, het aanbieden van concurrerende prijzen en de grootste aandacht voor veiligheid, individuele en volksgezondheid en respect voor het milieu.

Geschiedenis

2011 was een belangrijke mijlpaal voor Brembo, toen het bedrijf 50 jaar bestaan vierde met buitengewone technologische, sportieve en commerciële successen. Op 11 januari 1961 richtten Emilio Bombassei en Italo Breda Officine Meccaniche di Sombreno op, de oorspronkelijke stamvader van het hedendaagse Brembo. Al met hen was de huidige groepspresident Alberto Bombassei, die toen net twintig jaar oud was.

Dit was het begin van een avontuur van een halve eeuw dat Brembo tot de onbetwiste leider op de remsysteemmarkt heeft gemaakt. Brembo begon in 1964 remschijven voor auto's te produceren en remsystemen voor motorfietsen in 1972, terwijl het bedrijf zich in 1975 waagde aan de Formule 1 en zijn eigen remsystemen leverde voor Ferrari GP-auto's. Gedurende deze halve eeuw is Brembo door technologische innovatie en continu onderzoek naar materialen en productieprocessen een van 's werelds meest prestigieuze merken geworden.

In 1995 werd Brembo genoteerd op de beurs van Milaan en werd een groeistrategie ingehuldigd die het bedrijf in de loop van de tijd zou leiden tot productiefaciliteiten over de hele wereld, voortdurende omzetgroei en een gestaag toenemend aantal werknemers.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken