Laden...

Diefstal Preventie

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 243

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

ART4 Motorsloten

Met onze collectie ART4 motorsloten bescherm jij jezelf tegen het dievengilde. Het doen van aangifte is doorgaans meer moeite dan het goed op slot zetten van jouw motorfiets. Zet daarom alsjeblieft altijd je motor goed op slot. Ongeacht of je vijf minuten weg blijft of een dag. Zowel voor de veiligheid als je verzekering is het van belang dat jouw motorslot een ART4 keuring heeft. Dan ben je zeker van de sterkte van het slot en de dekking die je verzekering biedt bij diefstal.

ART4 Schijfremsloten

De mogelijkheden wat motorsloten betreft zijn vrij uitgebreid. Diverse sloten voor diverse toepassingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een van de populairste keuzes is momenteel het ART4 schijfremslot. Motor schijfremsloten zijn doorgaans klein en mede dankzij het formaat gemakkelijk te vervoeren. Bijvoorbeeld in een tanktas of een bagagecompartiment onder je passagierszadel. Een schijfremslot breng je gemakkelijk aan op een remschijf. Hierdoor kan de motor niet weggerold worden wanneer je stuurslot gebroken wordt. Vanwege het formaat en de plaatsing van een schijfremslot is het wel verstandig een reminder kabel aan te schaffen.

ART4 Beugelsloten

Een tweede keuze zijn beugelsloten. Motor beugelsloten zijn stalen beugelvormige sloten. De beugel kun je bijvoorbeeld door je velgen en achterbrug steken. Hierdoor is het praktisch onmogelijk de motor te rollen indien je stuurslot gebroken wordt. In sommige gevallen kun je met het motor beugelslot ook de motor verankeren aan een muuranker of paal.

ART4 Kettingsloten

Ook zou je kunnen kiezen voor motor kettingsloten. Dit is doorgaans de beste keuze als je de motor buiten laat staan. Hiermee maak jij probleemloos jouw motor vast aan een paal of muuranker.

ART4 Roadlok

Een van de nieuwste toepassingen op het gebied van motordiefstalpreventie zijn  ART4 Roadlok motorsloten en zijn populair door hun werkwijze en formaat. Roadlok sloten worden namelijk direct gemonteerd op je remklauw en blijven daar zitten tijdens je rit, het enige dat je bij je draagt is de Bracebolt van 7cm (77gram). Bovendien werkt het slot na montage zeer gemakkelijk, steek de Bracebolt in het slot, verrij je motor minimaal tot je een klik hoort en de motor staat op slot. Om de motor weer van het slot te halen steek je de sleutel in het slot en verwijder je de Bracebolt, je kunt vervolgens direct weer op stap. Doordat het slot de gaten in je remschijf gebruikt om zichzelf vast te zetten kan de motor niet van zijn plaats komen waardoor er ook geen schade ontstaat mocht je het slot vergeten als je weg wilt rijden.

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om jouw motorhelm te verankeren aan jouw motorfiets? Dat kan natuurlijk ook. Diverse overige vergrendel mogelijkheden tref je bij onze overige sloten.

Alarmsystemen

Bekijk ook eens onze motor alarmen. Als aanvulling op een motorslot kan dit een bijzonder sterke combinatie zijn. Een motor alarm is doorgaans in te stellen op gevoeligheid. Dit voorkomt dat het alarm af gaat bij bijvoorbeeld harde wind. Al met al kun je stellen dat de mogelijkheden eindeloos zijn om jouw motor te beveiligen. Doe dit ook alsjeblieft. Riskeer niet het leed wat een mens heeft aan zijn gestolen motor. Zeker niet gezien je dit vrij simpel kan voorkomen met bijvoorbeeld een schijfremslot.

Track & Trace Motorsystemen

Wil je nog meer zekerheid over de veiligheid van je motor dan zijn Track & Trace systemen een uitkomst. Deze systemen bieden de mogelijkheid om jouw motor te blijven volgen na diefstal. De trackers zenden een signaal uit waardoor je precies ziet waar je motor zich bevindt, waar ook ter wereld.

Grootste assortiment motorsloten

Bij Goedhart motoren tref een met zorg geselecteerd assortiment. Alleen de beste producten nemen wij op in onze collectie. Mede dankzij dat weet jij zeker dat je goede spullen in huis haalt. Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de part-finder, zo weet je absoluut zeker dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op.Wij helpen je graag verder.