Werken bij Goedhart? Bekijk vacatures

Diefstal Preventie

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 203

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Universeel
  2. Universeel

Producten 1-24 van 203

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Motorsloten

Met onze collectie motorsloten bescherm jij jezelf tegen het dievengilde. Het doen van aangifte is doorgaans meer moeite dan het goed op slot zetten van jouw motorfiets. Zet daarom alsjeblieft altijd je motor goed op slot. Ongeacht of je vijf minuten weg blijft of een dag.

De mogelijkheden wat motorsloten betreft zijn vrij uitgebreid. Diverse sloten voor diverse toepassingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ten eerste bijvoorbeeld een schijfremslot. Motor schijfremsloten zijn doorgaans klein en mede dankzij het formaat gemakkelijk te vervoeren. Bijvoorbeeld in een tanktas of een bagagecompartiment onder je passagierszadel. Een schijfremslot breng je gemakkelijk aan op een remschijf. Hierdoor kan de motor niet weg gerold worden wanneer je stuurslot gebroken wordt. Het is altijd verstandig om bij een schijfremslot een reminder kabel aan te schaffen. Ten tweede bijvoorbeeld een beugelslot. Motor beugelsloten zijn stalen beugelvormige sloten. De beugel kun je bijvoorbeeld door je velgen en achterbrug steken. Hierdoor is het praktisch onmogelijk de motor te rollen indien je stuurslot gebroken wordt. In sommige gevallen kun je met het motor beugelslot ook de motor verankeren aan een muuranker of paal. Ook zou je kunnen kiezen voor motor kettingsloten. Dit is doorgaans de beste keuze als je de motor buiten laat staan. Hiermee maak jij probleemloos jouw motor vast aan een paal of muuranker.

Bekijk ook eens onze motor alarmen. Als aanvulling op een motorslot kan dit een bijzonder sterke combinatie zijn. Een motor alarm is doorgaans in te stellen op gevoeligheid. Dit voorkomt dat het alarm af gaat bij bijvoorbeeld harde wind. Al met al kun je stellen dat de mogelijkheden eindeloos zijn om jouw motor te beveiligen. Doe dit ook alsjeblieft. Riskeer niet het leed wat een mens heeft aan zijn gestolen motor. Zeker niet gezien je dit vrij simpel kan voorkomen met bijvoorbeeld een schijfremslot.

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om jouw motorhelm te verankeren aan jouw motorfiets? Dat kan natuurlijk ook. Diverse overige vergrendel mogelijkheden tref je bij onze overige sloten.

Motorslot voor elke motor

Er wordt in de wereld van motor onderdelen vaker gesproken over ‘’Universeel’’. In maar weinig gevallen zul je dit ook daadwerkelijk goed uit de verf zien komen. Een motorslot is daarentegen zo universeel als dat je maar zou willen. Je ziet het wel eens voor komen dat een schijfremslot niet past op de kleinere motoren. Denk bijvoorbeeld aan een Honda Grom. Maar voor de rest is dit eigenlijk zelden een probleem. Een motorketting is ook doorgaans passend op vrijwel alle motorfietsen.

Grootste assortiment motorsloten

Bij Goedhart motoren tref een met zorg geselecteerd assortiment. Alleen de beste producten nemen wij op in onze collectie. Mede dankzij dat weet jij zeker dat je goede spullen in huis haalt. Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de part-finder, zo weet je absoluut zeker dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op.Wij helpen je graag verder.


You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken