Filteren

Dunlop Onderdelen & Accessoires

Filter producten specifiek voor jouw motor

Producten 1-36 van 688

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-36 van 688

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dunlop

In 1888 werd de luchtband uitgevonden door John Boyd Dunlop. In de 130 jaar die volgden heeft Dunlop de techniek van de luchtband continue geperfectioneerd om de efficiëntie, controle en het rijplezier te verbeteren. De passie voor prestatie heeft ervoor gezorgd dat Dunlop een reputatie als race winnend merk heeft gekregen.

Het bedrijf groeide al rap uit tot allround rubberspecialist en tegen de tijd van de Tweede Wereldoorlog produceerde Dunlop niet alleen banden, maar ook wielen, remmen, golf- en tennisballen, vloeren en alle rubberproducten die je maar kunt bedenken. In 1999 ging Dunlop een alliantie aan met het Amerikaanse Goodyear, waarmee in een klap de grootste bandenfabrikant ter wereld een feit was.

TT Isle of Man

Sinds het ontstaan van de TT van het eiland Man in 1907 heeft Dunlop aan iedere editie van deze legendarische straatrace deelgenomen. Omdat het zo’n extreme race is, met snelheden ver boven de 300 km/h, putdeksels, hobbels, gaten en niet te vergeten regen, is deze wedstrijd cruciaal in de ontwikkeling van nieuwe technologie. Mooi detail; de naam Dunlop is in deze TT natuurlijk ook onlosmakelijk verbonden met de legendarische racefamilie Dunlop, die direct verbonden is met stamvader van Dunlop banden.

Dunlop Pro Dealer

Goede motorbanden zijn essentieel voor een veilige en plezierige motorrit. Als Dunlop Pro Dealer kunnen wij elke motorrijder het juiste advies geven over welke Dunlop motorband het best bij de motor en rijstijl past. Dunlop heeft ruim 130 jaar racegeschiedenis en innovatie in elke band verwerkt. Ongeacht jouw motor en rijstijl: voor iedereen is er een perfecte Dunlop band. Zoals Dunlop adviseert: “Laat de banden alleen monteren door een bandenspecialist. Verkeerd gemonteerde banden kunnen leiden tot een klapband met ernstige verwondingen als gevolg.”. Maak daarom op tijd een afspraak voor een nieuwe set Dunlop motorbanden bij ons in de werkplaats.

Tips over hoe je jouw motorbanden het best kunt onderhouden met een langere levensduur van de band en zorgeloos rijden als resultaat? Check dan de onderhoudstips in onderstaande link. Extra tips en veiligheidsadvies kun je terugvinden in de handleiding van je motorfiets en op de informatiestickers op je motorfiets of stel je vragen aan één van onze monteurs. https://www.dunlop.eu/nl_nl/motorcycle/safety-and-technology/care-and-maintenance.html#/ 

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken