loading....

Werken bij de grootste motorzaak van de Benelux? Bekijk de vacatures!

Accu

Vind het onderdeel van uw motor
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 99

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 99

Pagina

De accu levert stroom voor de elektrische installatie van de motor. Tijdens het rijden zorgt de dynamo ervoor dat de accu op spanning blijft. We onderscheiden twee soorten accu’s: de natte accu die is voorzien van vloeistof (accuzuur/gedemineraliseerd water) en de droge, onderhoudsvrije gel accu.

De meeste motorfietsen zijn standaard uitgerust met natte accu’s Het is een betrouwbare energiebron die, mits goed onderhouden relatief lang en probleemloos meegaat.

Zo is het belangrijk de accu tijdens langere motorloze periodes, zoals de wintermaanden, op de druppellader aan te sluiten en het vloeistofniveau met gedemineraliseerd water op peil te houden. Droge ofwel ‘gel’ accu’s zijn onderhoudsvrij, maar geadviseerd wordt deze ook op de druppellader aan te sluiten wanneer de motor langere tijd stilstaat.

In ons overzicht ziet u ons uitgebreide assortiment natte en droge accu’s. Veel modellen zijn gewoon uit voorraad leverbaar, minder gangbare modellen in de meeste gevallen binnen enkele dagen. Wanneer u onder Mijn Motor het juiste merk en type motor selecteert, dan vindt u automatisch het juiste type accu voor uw motor.