Laden...
Filteren

Gilles Onderdelen & Accessoires

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-36 van 966

Van laag naar hoog sorteren
 1. € 100,66
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 2. € 568,40
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 3. € 100,66
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 4. € 49,83
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 5. € 49,83
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
per pagina

Gilles

Sinds 2000 biedt Gilles motormaniakken over de hele wereld innovatieve en hoogwaardige accessoires voor race en weggebruik. Gerhard Gilles, voormalig motorrace bedrijf, combineert een passie voor de sport met de technische kennis van een ervaren CNC-frees. De ontwikkeling van de eerste multivariabele rearset AS31GT was de start van een dynamisch bedrijf dat vandaag zijn uitgebreide productaanbod wereldwijd verkoopt.

Getest op zowel racebaan als weg, de producten van Gilles stellen normen op het gebied van innovatie, technische knowhow, prestaties en veiligheid .

Of het nu een racemotorfiets, naked bike, tourer of supermoto is - alle motorfietsen zijn er in een universele maat waarmee klanten te maken hebben. Dit betekent voldoende ruimte om de ergonomie aan te passen aan de behoeften van de bestuurder, te beginnen met hendels die te ver van het handvat zijn geplaatst, rearsets die geen bevredigende schuine hoek bieden of de benen van de bestuurder samenpersen, sturen die rugpijn of gevoelloze handen veroorzaken etc.

Gilles zal alleen producten markeren die helpen bij het garanderen van klanttevredenheid door: bedrijfskundige, betrouwbare en efficiënte bedrijfsprocessen uit te voeren en werken aan voortdurende verbetering in het hele bedrijf met het doel van zero defects.

Gilles verbetert altijd de kwaliteit van elk product binnen elk deel van het bedrijf, van ontwikkeling tot verzending. Gilles is gecertificeerd volgens de volgende normen: ISO 9001 (kwaliteitsmanagement).