Filteren

Mahle Onderdelen & Accessoires

Filter producten specifiek voor jouw motor

29 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

29 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Mahle

MAHLE is een vooraanstaande internationale ontwikkelingspartner en leverancier voor de auto-industrie, maar ook een pionier en technologiedrijver voor de mobiliteit van de toekomst. De MAHLE Group zet zich in om transport efficiënter, milieuvriendelijker en comfortabeler te maken. MAHLE optimaliseert continu de verbrandingsmotor, stimuleert het gebruik van alternatieve brandstoffen en legt de basis voor de brede acceptatie en wereldwijde introductie van e-mobiliteit.

Gebaseerd op een brede systeemcompetentie bestaande uit motorsystemen en componenten, filtratie en thermisch beheer, behandelt het productportfolio van de groep alle cruciale kwesties met betrekking tot de aandrijflijn- en airconditioningtechnologie. Dankzij haar expertise in elektrische en elektronische componenten en systemen kan MAHLE dus ook geïntegreerde systeemoplossingen voor e-mobiliteit aanbieden.

MAHLE-producten worden wereldwijd in minstens één op de twee voertuigen gemonteerd. Al decennia lang worden MAHLE-componenten en -systemen ook gebruikt op de racebanen van de wereld en buiten de weg - in stationaire toepassingen, voor mobiele machines, railtransport en maritieme toepassingen.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken