Laden...

Gashendel

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

De gashendel is het belangrijkste bedieningsorgaan op de motor. Je remt, ontkoppelt, schakelt, bedient de schakelaars op het stuur. Dit allemaal voor een heel korte periode. De gashendel bedien je daarentegen constant, letterlijk van start tot aan de finish. Het is jouw controle over de motorfiets en daarom moet het voortdurend feilloos functioneren. Dus soepel draaien over de gehele slag. Mede dankzij dat zullen jouw commando’s aan carburateur of injectiesysteem nauwkeurig worden doorgeven. Bij Goedhart motoren tref je een ruim assortiment aan gashendels. Wij helpen je er graag mee.

Gashendels voor alle motoren

Bij one-stop motorshop Goedhart motoren tref je een ruim assortiment aan gashendels. Niet alleen de beste producten, maar ook geselecteerd door personeel wat er verstand van heeft. Wij leven namelijk diezelfde passie als jij. Die passie heet motorrijden. Ons assortiment is met zorg samengesteld door de mensen die er verstand van hebben. De mensen die weten wat er belangrijk kan zijn aan een gashendel en wat niet. Hierdoor hebben wij niet alleen een met zorg samengesteld assortiment aan hendels, maar ook alleen de beste producten. 

We hebben een ruim assortiment aan gashendels. Niet alleen vervangings gashendels, maar ook snel gashendels. Laatstgenoemde zijn hendels van merken zoals Domino. Deze zijn relatief licht van gewicht en waarbij de gaskabel te verlengen of verkorten is. Zo kun je de slag naar ‘vol gas’ verkleinen. Een fijne bijkomstigheid voor de sport rijders. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Juist omdat het gashandvat zo intensief gebruikt wordt is slijtage geen uitzondering. Bovendien is het gashandvat vaak als eerste aan de beurt wanneer de motor omvalt of op andere wijze onderuit gaat. Om elk risico uit te sluiten adviseren wij dan altijd het gashandvat te vervangen. Je weet maar nooit. Goedhart Motoren kan in principe elk model voor elke motormerk leveren, van origineel tot een betrouwbaar alternatief merk. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig te achterhalen welke gashendels geschikt zijn. Zet in een handomdraai (haha) alle passende hendels bij elkaar. Neem bij vragen of twijfel altijd eventjes contact op met onze technische staf. Wij staan voor je klaar om je te helpen. Met de vriendelijke en hartelijke service van Goedhart motoren.

Ruim aanbod bij Goedhart Motoren

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan natuurlijk voor je klaar.