Laden...

Gaskabel

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 229

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De gaskabel is een belangrijk onderdeel van jouw motorfiets. De gaskabel legt een belangrijke verbinding. Niet alleen naar jouw carburateurs, maar ook naar je injectiesysteem. Welke je dan ook hebt. Alles wat beweegt, slijt. De gaskabel is daar geen uitzondering in. Probeer je eens te bedenken hoe vaak je je gaspositie aanpast tijdens het rijden. Veel slijten doet het niet, maar slijten doet het zeker.

Door het intensieve gebruik, vanaf het moment dat de motor wordt gestart, totdat je hem weer wegzet, is deze zogenaamde ‘bowdenkabel’ gevoelig voor slijtage. Er zijn een aantal dingen waaraan je kunt merken dat je gaskabel aan vervanging toe is. Allereerst kun je verwachten dat het gasgeven relatief stroever zal gaan. Je ervaart meer weerstand dan gebruikelijk. Ten tweede kun je verwachten dat er op een bepaald punt in de slag een stroef punt zit. Dit zijn allemaal signalen van een versleten gaskabel. Je motor reageert minder precies op je commando’s en zal een beetje onwennig gaan aanvoelen. Als je dit lang genoeg negeert zul je tevens niet meer kunnen rijden. Dat klopt. Je gaskabel is dan gebroken.

Een nieuwe gaskabel vergt slecht een geringe investering en zorgt er voor dat de motor meteen prettiger rijdt. Veel gaskabels zijn bij Goedhart Motoren uit voorraad leverbaar en bij een afwijkend model in de meeste gevallen heel snel leverbaar. Raadpleeg deze website of, wanneer je er niet uitkomt, onze technisch staf voor advies.

Gaskabels voor alle motoren

Bij Goedhart motoren tref je een met zorg samengesteld assortiment aan gaskabels. Niet alleen voor verschillende types motoren, maar ook geproduceerd door verschillende kwaliteitsmerken. Gebruik onze ‘’Mijn motor’’ parts finder om in een handomdraai de juiste kabel te vinden voor jouw motorfiets. Zo weet je zeker dat je de juiste kabel in huis haalt. 

Ons assortiment aan motor gaskabels is samengesteld door gespecialiseerd personeel. Zij weten waar zij naar moeten kijken en wat zij moeten beoordelen wanneer je beslist of een product goed is of niet. Service hebben wij hoog in het vaandel staan en zoals je al door hebt begint die bij ons al nog voordat je een transactie hebt verricht. Zo zijn wij. Met de vriendelijke service van Goedhart motoren.

Ruim aanbod bij Goedhart Motoren

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.