Laden...

Ketting

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 774

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Zonder motorketting gaat jouw motor helemaal nergens naartoe. Je kunt je dus voorstellen dat motorkettingen een belangrijk onderdeel zijn. Niet alleen de motor ketting zelf is van belang, maar ook het onderhoud hieraan. Dit is een constant bewegend onderdeel. Waar beweging zit zit frictie, waar frictie zit komt onderhoud. Je zou verwachten dat een ketting een ketting is. Echter zijn daar toch veel verschillende mogelijkheden in. Motor kettingen koop je in vele soorten en maten. In onze webshop kun je gemakkelijk online een ruime selectie aan motorkettingen bestellen. In onze collectie tref je verschillende merken kettingen. Allen passend op diverse soorten motoren. In alle gevallen geselecteerd door ons vakkundig personeel met een oog voor kwaliteit. Al met al kun je stellen dat je bij ons de motorketting gaat vinden die je zoekt. Als de rek er eenmaal uit is dan dien je deze te vervangen. Wij helpen jou graag weer op weg.

Het onderhouden van de motor ketting is vrij simpel. Eens in de zoveel kilometers dien je de ketting in te vetten. Hier is natuurlijk weer een wereld van mogelijkheden in. Bekijk het assortiment aan kettingspray. Indien je dit echt een vervelende klus vind, kun je kiezen voor een automatisch kettingsmeersysteem. De ketting dien je over tijd ook te stellen. Zoals gezegd is dit een constant bewegend onderdeel. De ketting rekt ook op. Dit corrigeer je weer door deze op de motor af te stellen. Eens in de zoveel tijd dien je ook de ketting volledig te reinigen. In elk geval als je zolang mogelijk wilt doen met jouw aandrijving. Bekijk alle kettingreiniger.

Kettingen voor uw motor

Onze ruime collectie met kettingen is met zorg samengesteld. Alleen de hoogste kwaliteit motor onderdelen nemen wij op in het assortiment. Goedhart motoren heeft vele soorten motor kettingen verkrijgbaar voor veel motoren. Geselecteerd door gespecialiseerd personeel met een oog voor kwaliteit. De voor jouw motor benodigde ketting kun je gemakkelijk vinden bij ons in de webshop. Gebruik onze speciaal ontwikkelde ‘Mijn motor’ part-finder. Selecteer jouw merk en type. Selecteer het bouwjaar en vervolgens klik je op ‘zoeken’. Zo heb jij gemakkelijk en snel een selectie van alle kettingen die passen op jouw motorfiets.

Alle merken motorkettingen

Er zijn verschillende fabrikanten die motorkettingen fabriceren. Zoals altijd selecteren wij ons assortiment met uiterste zorg. Wij scheiden het kaf van het koren. Zo weet jij zeker dat je een goed product in huis haalt. De aandrijving van jouw motorfiets is van groot belang. Wij zouden daarom niet durven je slechte spullen te leveren.

 

 

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.