Laden...

Kettinggeleider

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 57

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Op zoek naar nieuwe kettinggeleiders voor jouw motorfiets? Zoek niet verder. Bij one-stop shop Goedhart motoren tref je een ruim aanbod aan kettinggeleiders voor veel verschillende motoren. Natuurlijk met zorg samengesteld door ons gespecialiseerde personeel. Ditzelfde personeel wat dezelfde passie voor motoren deelt als jij. Het delen van diezelfde passie is van belang voor het samenstellen van ons assortiment. Niet alleen weten zij op die manier waar zij naar moeten kijken, maar ook wat een goed product een goed product maakt. Mede dankzij dat weet jij zeker dat je een goed product in huis haalt. Met de vriendelijke service van Goedhart motoren.

De kettinggeleider heeft een belangrijke functie. De kettinggeleider voorkomt namelijk dat de ketting, vooral wanneer hij niet goed gespannen is, gaat klapperen. Niet alleen voorkomt dit dat de motorketting gaat slaan, maar ook dat deze er misschien zelfs van af zou lopen. Daarbovenop voorkomt de geleider schade aan de achtervork en draagt hij bij aan de levensduur van de aandrijflijn. Omdat veel kettinggeleiders op een vrij kwetsbare plek zitten en bij een te slappe ketting snel verslijten, moeten ze nog wel eens vervangen worden. Dit is natuurlijk allemaal het gevolg van het te laat stellen van je motor ketting. Deze kosten kun je jezelf besparen door simpelweg je ketting op spanning te houden zoals dat hoort. 

Kettinggeleiders voor alle motoren

Goedhart Motoren is de grootste one-stop motorzaak van de Benelux. Niet alleen tref je bij ons hierdoor een ruim aanbod aan nieuwe motoren en motorkleding, maar ook kettinggeleiders. Allereerst van veel verschillende merken. Daarbovenop passend op veel verschillende motoren. Vind gemakkelijk jouw passende onderdelen voor jouw motorfiets door onze part-finder te gebruiken. Selecteer jouw motorfiets en laat ons alle onderdelen bij elkaar zetten voor je. Zo heb jij in een handomdraai alle passende motor onderdelen. Daarbovenop weet je zeker dat het kwalitatief hoogwaardige onderdelen zijn. Met de vriendelijke service van Goedhart Motoren. 

Ruim aanbod bij Goedhart Motoren

Goedhart Motoren levert zowel origineel vervangende kettinggeleiders als hoogwaardige alternatieven. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig te achterhalen welke kettinggeleiders geschikt zijn. Neem bij vragen of twijfel even contact op met onze technische staf.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.