Laden...

Kettingsmeersysteem

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Met een motor kettingsmeersysteem maak je het leven makkelijk. Bekijk daarom ons aanbod aan kettingsmeersystemen. Deze simpel te monteren apparaatjes doen precies wat de naam doet voorspellen. Ze smeren je ketting zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Want laten we eerlijk zijn, het smeren van een ketting is maar een smerig klusje. Daar ben je dus permanent van af als je een kettingsmeersysteem aanschaft.

De werking is over het algemeen simpel. Zoals bijvoorbeeld bij het Osco smeersysteem. Er wordt een reservoir aangebracht op je motorfiets wat komt te hangen boven je ketting. Dit reservoir is gevuld met speciale olie om jouw ketting te smeren. Daarbovenop uitgerust met een klein gaatje en een afstelschroef. Uit het gaatje zal eens in de zoveel tijd een druppel olie komen te vallen. Met de stelschroef regel je de frequentie van het vallen van de olie. Zo blijft jouw ketting gesmeerd terwijl je er niets voor hoeft te doen. Natuurlijk dien je de ketting nog steeds op spanning te houden. Het smeren ben je in elk geval van af. 

Kettingsmeersystemen voor alle motoren

Goedhart motoren te Bodegraven is een absolute one-stop motorzaak. Dit betekend voor jou dat je in één keer alles zou moeten kunnen vinden. Ook wat kettingsmeersystemen voor jouw motoren betreft. Om er zeker van te zijn dat jij de juiste onderdelen besteld hebben wij onze part-finder ingericht. Deze part-finder helpt jou gemakkelijk en in één handomdraai te vinden wat je nodig hebt. Selecteer in het dropdown menu jouw motorfiets. Selecteer merk, type en bouwjaar. Klik op zoek en alsjeblieft. Alle passende onderdelen in één overzicht. Waaronder de smeersystemen. Met de hartelijke service van Goedhart Motoren.

De kettingsmeersystemen zijn een universeel product. Elke motorfiets met een ketting kun je voorzien van een dergelijk systeem. Dit is een bijzonder handige upgrade voor elke motorfiets. Simpelweg omdat het een handeling weg neemt bij het onderhouden van een motorfiets. Een handeling die helaas een heleboel motorrijders overslaan wat een onnodige hoeveelheid kettingsets en kettinggeleiders kost. 

Ruim aanbod bij Goedhart Motoren

Goedhart motoren levert een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.