Laden...

Kettingspanner

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 71

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De functie van kettingspanners laat weinig aan de verbeelding over. Hiermee span je een motor ketting. Een handeling die tevens bijzonder belangrijk is bij ketting aangedreven motoren. Simpelweg omdat een goed onderhouden motorketting nog best wel eens zo een 50.000 kilometer mee kan gaan. Doe je dit niet. Kijk dan niet raar op dat die bij 10.000 kilometer al aan de beurt is. Nog niet te beginnen over het feit dat je kettinggeleider ook aanzienlijk minder lang mee gaat. 

Mocht je niet helemaal zeker zijn van de juiste spanning van jouw motor ketting, raadpleeg dan absoluut even het instructieboek van jouw motorfiets. Niet alleen omdat de juiste spanning belangrijk is voor de levensduur van de motorketting, maar ook omdat het slaan van de ketting bij lage spanning de achterbrug kan beschadigen. Met een juiste spanning blijft ook je achterbrug bespaard. Daarbovenop merk je het ook wel als het weer tijd is om je ketting te spannen. De motor zal bijvoorbeeld wat valse neutrale vangen tijdens het schakelen. Over het algemeen zal het schakelen überhaupt minder prettig aanvoelen. Die soepele overgang door de versnellingen heen zal plek maken voor een trekkerige motie en aanzienlijk meer weerstand in het schakelpedaal. Bespaar jezelf de extra kosten. Denk niet alleen aan je ketting, maar ook je tandwielen. Breng je ketting op spanning middels de kettingspanners.

Kettingspanners voor alle motoren

Goedhart Motoren is de grootste one-stop motorzaak van de Benelux. Niet alleen tref je bij ons hierdoor een ruim aanbod aan nieuwe motoren en motorkleding, maar ook kettingspanners. Allereerst van veel verschillende merken. Daarbovenop passend op veel verschillende motoren. Vind gemakkelijk jouw passende onderdelen voor jouw motorfiets door onze part-finder te gebruiken. Selecteer jouw motorfiets en laat ons alle onderdelen bij elkaar zetten voor je. Zo heb jij in een handomdraai alle passende motor onderdelen. Daarbovenop weet je zeker dat het kwalitatief hoogwaardige onderdelen zijn. Met de vriendelijke service van Goedhart Motoren. 

Ruim aanbod bij Goedhart Motoren

Goedhart Motoren levert zowel origineel vervangende kettingspanners als hoogwaardige alternatieven. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig te achterhalen welke spanners geschikt zijn. Neem bij vragen of twijfel even contact op met onze technische staf. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste motor onderdelen.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.