Laden...

Tandwiel

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 5846

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De kettingwielen (in de volksmond vaak tandwielen genoemd), krijgen, net als de ketting een hoop te verduren. Niet alleen moeten ze voortdurend de enorme kracht van jouw motorfiets doorgeven, maar ook staan zij bloot aan de elementen. Je kunt je voorstellen dat om die reden je tandwielen het flink te verduren krijgen. Op zijn beurt slijten hierdoor de kettingwielen sneller. Om ervoor te zorgen dat de aandrijflijn van de motor in uitstekende conditie blijft is het dus belangrijk om de kettingwielen en de motor ketting op tijd te vervangen. Hierbij wordt aangeraden deze tegelijk te vervangen: een nieuwe ketting op al versleten kettingwielen slijt extra snel en natuurlijk andersom! Daarnaast is het van groot belang de ketting goed te verzorgen met kettingspray of kettingvet.

De motor tandwielen in ons assortiment zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. In sommige gevallen sterk en met gebruikelijkere materialen ten gunste van de aanschafprijs. In andere gevallen sterk en met bijvoorbeeld aluminium als materiaal ten gunste van de duurzaamheid. Natuurlijk ten koste van de aanschafprijs, maargoed die verdien je dan op een andere manier weer terug. Welke je dan ook mag kiezen, Goedhart Motoren kan je er aan helpen. Ons assortiment is met grote zorg samengesteld. Zo weet jij zeker dat je een goed product in huis haalt. Zo weten wij zeker dat jij tevreden bent en blijft. 

Tandwielen voor alle motoren

Goedhart Motoren is de grootste one-stop motorzaak van de Benelux. Niet alleen tref je bij ons hierdoor een ruim aanbod aan nieuwe motoren en motorkleding, maar ook tandwielen. Allereerst van veel verschillende merken. Daarbovenop passend op veel verschillende motoren. Vind gemakkelijk jouw passende onderdelen voor jouw motorfiets door onze part-finder te gebruiken. Selecteer jouw motorfiets en laat ons alle onderdelen bij elkaar zetten voor je. Zo heb jij in een handomdraai alle passende motor onderdelen. Daarbovenop weet je zeker dat het kwalitatief hoogwaardige onderdelen zijn. Met de vriendelijke service van Goedhart Motoren. 

Ruim aanbod bij Goedhart Motoren

Goedhart Motoren levert zowel origineel vervangende kettinggeleiders als hoogwaardige alternatieven. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig te achterhalen welke kettinggeleiders geschikt zijn. Neem bij vragen of twijfel even contact op met onze technische staf.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.