Laden...

V-snaar

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 31

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Er zijn V-snaren en tandriemen. Als het om de aandrijving bij motoren en scooters gaat zien we V-snaren hoofdzakelijk in de overbrenging bij de scooters in de variator. Tandriemen worden, als alternatief voor de ketting, gebruikt voor het aandrijven van achterwielen. Ongeacht welke je dan ook nodig hebt, wij kunnen je er aan helpen. Passend voor vrijwel elk denkbare motorfiets en natuurlijk, zoals altijd, van hoogwaardige kwaliteit.

Een tandriem moet een bepaalde spanning hebben om te voorkomen dat de tanden van de riem over de tanden van de poelie springen. De voorspanning moet hoogste trekkracht die in de tandriem optreedt in de eerste versnelling kunnen opvangen. Het voordeel van deze voorspanning is dat er geen speling in de aandrijving naar het achterwiel zit. Na het afremmen op de motor ontstaat er dus geen ruk in de aandrijving als er weer gas wordt gegeven. Dat is bij een ketting wel het geval. Bovendien is de tandriem geruisloos en onderhoudsvrij. Alleen een regelmatige inspectie om beschadigingen op te sporen is nodig.

De levensduur van de tandriem is vergelijkbaar met die van de ketting, maar wanneer hij vervangen moet worden ben je bij Goedhart Motoren aan het juiste adres. Wij kunnen alle soorten tandriemen voor uw motor of scooter leveren. Zowel origineel als after market merken, maar altijd in de juiste maat voor uw tweewieler.

V-snaren voor alle motoren

Goedhart Motoren is de grootste one-stop motorzaak van de Benelux. Niet alleen tref je bij ons hierdoor een ruim aanbod aan motor accessoires en motorhelmen, maar ook V-snaren voor elk bedenkbare motorfiets. Allereerst van veel verschillende merken. Daarbovenop passend op veel verschillende motoren. Vind gemakkelijk jouw passende onderdelen voor jouw motorfiets door onze part-finder te gebruiken. Selecteer jouw motorfiets en laat ons alle onderdelen bij elkaar zetten voor je. Zo heb jij in een handomdraai alle passende motor onderdelen. Daarbovenop kun je ons er op vertrouwen dat het kwalitatief hoogwaardige onderdelen zijn. Met de vriendelijke service van Goedhart Motoren. 

Ruim aanbod bij Goedhart Motoren

Goedhart Motoren levert zowel origineel vervangende kettinggeleiders als hoogwaardige alternatieven. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig te achterhalen welke v-snaren geschikt zijn. Neem bij vragen of twijfel even contact op met onze technische staf.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.