loading....

Motor Relais & Schakelaar

Selecteer uw motor om passende onderdelen te tonen.
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 71

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 71

Pagina

Relais & Schakelaar voor de Motor

Een relais is een elektrisch bediende schakelaar. Een klein stroompje is genoeg om het relais te activeren. Op een motor worden talloze relais gebruikt bij onder andere de verlichting, knipperlichten en de startmotor. Relais kunnen om allerlei redenen kapot gaan en zijn vaak niet te repareren. Dit heeft alles te maken met het kunststof kastje. Deze is vaak helemaal gesloten. Relais zijn relatief goedkope onderdelen en daarom is een nieuw relais kopen vaak makkelijker dan het kapotte relais proberen te maken.

Schakelaars

Een motor is naast relais, ook voorzien van allerlei andere schakelaars. Denk hierbij aan de diverse schakelaars op het stuur of op het instrumentenpaneel. Deze schakelaars kunnen, door intensief gebruik of door andere redenen kapot gaan. Een nieuwe schakelaar kopen is dan vaak de enige oplossing.

Welk Relais of welke Schakelaar heb je nodig?

Het staat vast dat er allerlei verschillende soorten, maten en uitvoeringen relais en schakelaars te koop zijn maar hoe kies je nu de juiste voor jouw motor. Goedhart Motoren levert originele én after-market relais en schakelaars van topkwaliteit voor veel verschillende merken en modellen. Om erachter te komen welk relais of welke schakelaar geschikt is voor jouw motor kan je eenvoudig in het Mijn Motor keuzemenu zoeken. Zo weet je altijd zeker dat je het juiste onderdeel vind!