Laden...

Carburateur revisie

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 558

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Vooral in het voorjaar hebben onze monteurs hun handen vol aan het weer uit de ‘winterslaap’ wekken van motoren. Naast zwakke of lege accu’s blijken vooral vervuilde carburateurs de oorzaak van moeilijk of helemaal niet starten. Doordat veel benzinemerken diverse ‘milieuvriendelijke’ additieven bevatten die bij verdamping van de benzine vaak een kleverig residu in de carburateur achterlaat, raken kanalen en sproeiers verstopt en worden vlotters en gasnaalden in hun beweging belemmerd.

Deze problemen beperken zich echter niet tot het voorjaar. Ook een slecht lopende motor kan duiden op vervuiling van de carburateur(s). Demonteren en reinigen is dan noodzakelijk.

Wij adviseren in dat geval meteen alle kwetsbare en voor slijtage gevoelige onderdelen te vervangen. Daarvoor levert Goedhart Motoren voor de meeste motoren en carburateurs complete revisiesets waarmee u de carburateur weer in topconditie brengt.

In ons overzicht leest u welke carburateur revisieset wij voor uw motor kunnen leveren. Het zoekvenster op deze website kan u daarbij helpen. Alleen even uw motormerk, bouwjaar en type selecteren.

Tip: Voorkomen is beter dan genezen: zet de motor ‘s winter weg met een lege carburateur en gooi bij de laatste tankbeurt een flacon benzineconservering in de tank (zie elders in ons overzicht)