Laden...

Koppakking

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 1145

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een koppakking zorgt er voor dat cilinder en cilinderkop gas- en vloeistofdicht gemonteerd kunnen worden. Anders dan een kleppendeksel pakking moet de koppakking tegen hoge gasdrukken bestand zijn. Door veroudering en gebruik vertoont de koppakking slijtage, zodat vervanging noodzakelijk wordt.

Lekke Koppakking

De meest voorkomende lekkage is die tussen de verbrandingsruimte en een koelwaterkanaal. Een lekkende koppakking kan verschillende gevolgen hebben: van kleine olielekkage, minder vermogen door lagere compressie tot koelwaterverlies en oververhitting. Een lekke koppakking komt regelmatig voor en bij de eerste indicatie adviseren wij om hem direct te vervangen om kostbare motorschade te voorkomen.

Vervangen Koppakking

Bij veel motoren is dat relatief eenvoudig omdat de cilinders en -koppen goed bereikbaar zijn.

Wanneer de ingreep bewerkelijker is, dan kunt u natuurlijk altijd een beroep doen op de monteurs van Goedhart Motoren voor wie deze werkzaamheden routine zijn.

Goedhart Motoren is officieel dealer van bijna alle bekende motormerken en kan dus voor elk motormodel een originele pakking of een exemplaar van een alternatief merk leveren. U vindt ze in ons overzicht.