loading....

Motor Remvloeistof Reservoir

Selecteer uw motor om passende onderdelen te tonen.
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 92

Pagina
  1. Ducati Remvloeistof Reservoir Ducati Remvloeistof Reservoir
    € 88,43
  2. Ducati Remvloeistof Reservoir Ducati Remvloeistof Reservoir
    € 88,43
  3. Rizoma Remvloeistofreservoir Dop Yamaha T-Max 530 / DX/SX Rizoma Remvloeistofreservoir Dop Yamaha T-Max 530 / DX/SX
    € 49,00
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 92

Pagina

Motor Remvloeistof Reservoir

Het remvloeistof reservoir bevat - het woord zegt het al - de remolie waarmee de hydraulische remmen worden bediend. Dit is mogelijk omdat remvloeistof niet samendrukbaar is. Hierdoor wordt de beweging van het remhendel direct omgezet in het aandrukken van de remblokken.

Remvloeistof Reservoir vervangen

Het reservoir is voorzien van een kijkglaasje waarmee het juiste peil kan worden gecontroleerd. Wanneer het peil zakt kan dat ook betekenen dat de remblokken versleten zijn waardoor ze verder kunnen worden aangedrukt. Het kan ook duiden op een lek in het remsysteem. Wanneer dat wordt veroorzaak door een versleten of beschadigd reservoir dan dient dit zo snel mogelijk vervangen te worden.

Verschillende soorten Remvloeistof Reservoirs

Als het remvloeistof reservoir kapot is, dient het vanzelfsprekend vervangen te worden. Goedhart Motoren levert origineel vervangende remvloeistof reservoirs en de mooiste after-market remvloeistof reservoirs: scherp vormgegeven, unieke remvloeistof reservoirs uitgevoerd in de mooiste materialen en kleuren. Veel van deze after-market remvloeistof reservoirs zijn universeel of te monteren met behulp van een adapter. Via het Mijn Motor keuzemenu is eenvoudig te zien welke remvloeistof reservoirs geschikt zijn voor jouw motor.

Let op: Gebruik altijd nieuwe remvloeistof uit een ongeopende flacon en voorkom morsen. Remvloeistof is namelijk erg agressief voor lak, chroom en aluminium delen van de motor.