Laden...

Onderhoud

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 465

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor onderhoud is een belangrijk iets. Tevens iets wat altijd in balans is. Of in elk geval, hoort te zijn. Geef je om je motor? Behandel je die zoals dat zou moeten? Dan geef jij je motor het onderhoud dat het verlangt. Dit krijg jij op zijn beurt dan terug in de vorm van aanhoudend plezier en de afwezigheid van mankementen. Geef je niet om je motor? Negeer je haar? Steek je er geen tijd in, evenmin onderhoud? Dan gaat ze je daar vriendelijk aan herinneren op een bepaald punt. Eigen schuld, dikke bult. 

Het onderhouden van je motor

Zoals gezegd, motor onderhoud is belangrijk. Dusdanig belangrijk dat het ook goed gedaan dient te worden. Dat is iets wat wij bij Goedhart motoren maar al te goed begrijpen. Onze passie voor motoren is iets wat wij graag delen en doorgeven. Niet alleen in de vorm van de verkoop van nieuwe motoren of motorkleding, maar ook in de vorm van goed onderhoud. Zo blijf jij langdurig plezier houden van jouw plezier ritjes. Dat is immers precies waar het voor is gemaakt, is het niet? 

In de werkplaats van Goedhart motoren tref je gespecialiseerd personeel. Dit gespecialiseerde personeel heeft alle benodigde expertise in huis om jouw machine als een zonnetje te laten blijven schijnen. Zo weet je zeker dat het goed zit. Wij zijn dealer van diverse grote motor fabrikanten. Waaronder Yamaha motoren, Honda motoren, Kawasaki motoren, Suzuki motoren, KTM motoren en meer. Van al deze merken zijn wij bovenop het dealerschap ook gelicenseerd onderhoudsmonteur. Onze monteurs hebben hier allerlei cursussen gevolgd, verzorgd door de fabrikanten zelf. Hierdoor weten de fabrikanten zeker dat hun product in goede handen is, en op zijn beurt weet jij zeker dat we het motor onderhoud goed doen.

Onze werkplaats en bijbehorende gespecialiseerde personeel is uitgerust op allerlei uiteenlopende handelingen. Niet alleen groot onderhoud, maar ook klein onderhoud. Niet alleen motor afstellen, maar ook schade herstel. Samenvattend ben je bij Goedhart motoren aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat het goed komt en goed blijft komen. Daar zijn we voor. 

Middels onze website kun je gemakkelijk in contact komen met onze planning. Ook kun je gemakkelijk zelf je onderhoudsbeurt inplannen. Bekijk in onze agenda wanneer wij ruimte over hebben, en reserveer jouw plek. Zo gemakkelijk kan het zijn. Zo gemakkelijk maken we het graag. Met de vriendelijke groeten van Goedhart motoren.

Motor onderhoud zelf doen

Natuurlijk. Je kunt er ook voor kiezen om het motor onderhoud zelf uit te voeren. Daar willen wij onmiddellijk aan toevoegen dat dat iets is wat wij alleen adviseren als je weet waar je mee bezig bent. Alhoewel ook wij geen raketgeleerde zijn, vergt het niet heel veel om serieuze schade aan te richten aan je motorfiets. Daarbovenop, als dat voor komt, is die ‘besparing’ op het onderhoud opeens heel wat anders geworden. Hoe je het ook went of keert, helemaal kom je nooit onder het onderhouden van je motorfiets uit. Zeker niet met het smeren van je ketting met kettingspray, of het stellen van je ketting. 

Indien je er dus voor kiest om het motor onderhoud zelf te doen, kunnen wij je helpen aan de benodigdheden. Zo zijn wij. Op onze website zet je gemakkelijk alle onderdelen voor jouw motor bij elkaar. Gebruik hiervoor onze ‘Mijn motor’ part-finder. Selecteer in het drop-down menu jouw merk, type en bouwjaar motorfiets. Zo in een handomdraai alle passende onderdelen in één overzicht. 

Bij het zelf doen van motor onderhoud heb je ook het een en ander aan gereedschap nodig. Dat is ook precies wat wij hebben. Bekijk ons assortiment aan motor gereedschap. Hier tref je alles aan wat je nodig kunt hebben. Niet alleen kettingponsen, bandenhulpen en maatbekers, maar ook bandenlifters, voelmaten en voorvorkpompen. Al met al, zoals gezegd, alles wat een mens nodig kan hebben.

We willen nogmaals benadrukken dat het belangrijk is dat je weet waar je mee bezig bent als je zelf je motor gaat onderhouden. Twijfel je aan wat je aan het doen bent, of kom je simpelweg vertrouwen tekort? Laat het dan liever aan ons over. Maak dan gewoon een afspraak in onze werkplaats, dan weet je zeker dat het goed komt. 

Ons gespecialiseerde werkplaats personeel staat voor je klaar. Zij zijn opgeleid naar de vereiste standaarden van de motorfabrikanten. Zo weet jij zeker dat jouw motorfiets in handen is van zij die er daadwerkelijk ook mee om kunnen gaan. Een fijn gevoel om te hebben is het niet? Zoals gezegd, motor onderhoud is iets wat in balans moet zijn. Geef je om je motor? Behandel je die zoals dat zou moeten? Dan geef jij je motor het onderhoud dat het verlangt. Dit krijg jij op zijn beurt dan terug in de vorm van aanhoudend plezier en de afwezigheid van mankementen. Geef je niet om je motor? Negeer je haar? Steek je er geen tijd in, evenmin onderhoud? Dan gaat ze je daar vriendelijk aan herinneren op een bepaald punt.