Laden...

Olie & vloeistoffen

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 162

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Olie & vloeistoffen zijn net zo belangrijk voor jouw motor als dat bloed en water dat voor jou is. Iets waar je dus net als het motor onderhoud met uiterste zorg mee om dient te gaan. Dan weet je zeker dat alles blijft functioneren naar behoren. Dan weet je zeker dat je veilig en überhaupt op je bestemming gaat komen.

Oliën en vloeistoffen voor je motor

Onderschat niet de hoeveelheid olie & vloeistoffen die er in een motor gaan. Daarbovenop ook niet de uiteenlopende functies van elke soort vloeistof. Ten eerste bijvoorbeeld de koeling. Vanzelfsprekend is dit iets wat verzorgt wordt door koelvloeistof. Hier heb je echter wel weer allerlei soorten,maten,diktes en samenstellingen. Zorg er dus voor dat je de juiste kiest. In het scenario dat je je koelvloeistof hebt vervangen en je machine wordt opeens een heel stuk warmer, dan kun je er vanuit gaan dat je niet de juiste keuze hebt gemaakt.

Ten tweede bijvoorbeeld je remvloeistof. Je kunt je voorstellen dat dit met je remmen te maken heeft. Daar waar menig achterrem van een motorfiets nog altijd gewoon met een kabel is, wordt de druk op de voorzijde van de remmen verdeeld door een olie. Ook deze remolie komt in allerlei maten,soorten,diktes en samenstellingen. Het betreft in dit geval je remmen dus het uit van uiterste belang dat je hiervoor de juiste kiest. Gebruik onze ‘Mijn motor’ parts connector. Dan weet je zeker dat het goed zit.

Daarnaast tref je in ons assortiment ook een ruim aanbod aan hydraulische vloeistoffen voor je koppeling. Indien je je de luxe bezit dat je koppeling door vloeistof verzorgt wordt, dan gaat hier natuurlijk vloeistof in. Zeg maar, koppelingsvloeistof. Diverse maten en kleuren zijn er beschikbaar. Dus kies jouw motorfiets in onze part-finder, zo weet je zeker dat je de juiste vloeistoffen aanschaft.

Ook in je versnellingsbak gaat een boel vloeistof rond. Dat is ook de bedoeling, want anders zou het schakelen niet heel soepel gaan. Daarbovenop ook niet lang goed. Elke 200 kilometer een volwaardige versnellingsbak vervangen gaat niemand blij van worden. Ook hierbij geldt, allerlei geuren en smaken, dus zorg ervoor dat je de juiste versnellingsbakolie in huis haalt. Gebruik onze part-finder. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Ook in je vering zit olie & vloeistoffen. Specifieker, je voorvork. De olie heeft ook in zekere mate een dempende werking. Danwel niet het begeleiden van de bewegende onderdelen om het dempen te bewerkstelligen. Niet geheel onbelangrijk. Hiervoor gebruik je voorvorkolie.

Ruim assortiment oliën en vloeistoffen

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.