Laden...

Koelvloeistof

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Koelvloeistof is bijna net zo belangrijk als motorolie. Ongeacht welke fabrikant jouw motorblok in elkaar heeft gezet, zo gauw deze te warm wordt is het over. De beloofde prestatiecijfers gaan het raam uit. Idem wat verbruik en souplesse betreft. Problemen liggen dan op de loer. Het motor koelvloeistof zorgt ervoor dat jouw motorblok de juiste temperatuur behoudt. Zoals gezegd kan alleen dan dit motorblok zijn werk doen zoals het dat zou moeten. Een belangrijke substantie dus, dat koelvloeistof. Vanzelfsprekend dus iets wat niet in ons assortiment mag ontbreken. Als one-stop motorzaak hebben wij een ruim assortiment aan koeling vloeistof. Ongeacht welke motorfiets je bezit, wij kunnen je er aan helpen. Met de vriendelijke service van Goedhart motoren.

Motor koelvloeistoffen

In essentie zijn motor koelvloeistoffen simpelweg gedemineraliseerd water met additieven. De functie van deze vloeistoffen is simpel. Voorkom oververhitting van de cilinders, voorkom bevriezing en bescherm tegen roest. Dat is in essentie alles wat koelvloeistof doet. Simpel toch? Inderdaad. Echter is er natuurlijk weer een bijzonder ruime keuze aan verschillende vloeistoffen. Allen gemaakt voor een specifiek motorblok of soort motorblok. Niet elk type gaat in jouw motor. Gok je het er op en neem je een willekeurige? Dan loop je het risico dat je motor te warm wordt, te koud wordt of dergelijke ellende meer. Zorg er dus voor dat je de juiste in huis haalt. Hoe kom je daar achter? Op een aantal manieren eigenlijk. Ten eerste staat dit vaak op de vuldop van je radiator. Daar staat vaak op een sticker welke vloeistof je nodig hebt. Ten tweede de gebruikershandleiding. Hierin valt ook terug te lezen wat je nodig hebt. Als laatste door onze part-finder te gebruiken. Middels onze ‘’Mijn motor’’ part-finder haal jij in een handomdraai jouw benodigde koelvloeistoffen bij elkaar. Met de hartelijke service van Goedhart motoren te Bodegraven.

Ruim assortiment koelvloeistoffen

Zoals gezegd is Goedhart motoren te Bodegraven een one-stop motorzaak. Ongeacht of je nu op zoek bent naar motorkleding, motorhelmen, uitlaten of motorolie. Bij ons kun je slagen. Van A tot Z. Van begin tot eind. Uitgerust met gespecialiseerd personeel met de nodige ervaring in huis. Niet alleen om te kunnen beoordelen wat er wel en niet in ons assortiment komt, maar ook om jou het beste advies te verstrekken.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.