Laden...

Koppelingsvloeistof

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Ook motor koppelingsvloeistoffen zijn van de partij om alles soepel te laten functioneren. Specifiek in het geval van koppelingsvloeistof vanzelfsprekend de koppeling. Tevens met hetzelfde principe als bijvoorbeeld versnellingsbakolie. Frictie afnemen door olie toe te voegen. Hierdoor gaan alle betrokken onderdelen een stuk langer mee. Niet alleen door deze eerder genoemde frictie af te nemen, maar ook een verkoelende werking. Mede dankzij dat blijven alle betrokken onderdelen langduriger werken naar behoren.

Motor koppelingsvloeistoffen

De motor koppelingsvloeistof is opgemaakt uit verschillende samenstellingen. De samenstellingen zijn onderworpen aan de specifieke motoren dat de koppeling vloeistof in gaat. In essentie zit het voornaamste verschil in de kookpunten van de vloeistof. Indien jij je kan vinden bij het absurd laat en hard remmen voor een bocht, in tegenstelling tot de rijder die 300 meter van tevoren al begint, dan kun je bijvoorbeeld het beste een DOT5 olie pakken. Die 300 meter van tevoren remmer is prima uit met een DOT4. Welke koppelingsolie je dus nodig hebt is vooral onderworpen aan jouw type motorfiets. Weet je niet welke je nodig hebt? Met onze ‘’Mijn motor’’ part-finder kies jij in een handomdraai jouw bereden motorfiets. Zo weet je zeker dat je de juiste koppelingsvloeistof in jouw motorfiets mikt.

Over het algemeen is het aan te raden om elke twee jaar jouw vloeistof te vervangen. Er wordt veel gesproken over het aanvullen er van, wat opzich ook kan. Maar niet de ideale keuze is om te doen. Dit mede dankzij het feit dat deze vloeistoffen veel vocht aan trekken. Terwijl het kijkglaasje lijkt te vertonen dat er voldoende koppelingsvloeistof aanwezig is, blijkt na verder onderzoek deze inmiddels uit veel vocht te bestaan. Je kunt je voorstellen dat dat niet geheel dezelfde werking heeft. Zeker weten dat het goed geregeld wordt? Maak dan een afspraak in onze werkplaats. Ons gespecialiseerde werkplaats personeel weet hier raad mee.

Koppelingsvloeistoffen Assortiment

Ons assortiment aan koppelingsvloeistoffen is samengesteld door onze eigen specialisten. Bij Goedhart motoren willen we niet lukraak alles in het assortiment gooien, hierdoor vind je alleen de beste koppelingsvloeistoffen bij ons.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.