Laden...

Luchtfilter olie

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Jouw motor luchtfilter olie is net zo belangrijk als elk andere motorolie. Zorg er dus voor dat je dit op orde weet te houden. Het luchtfilter in jouw motorfiets heeft een belangrijke taak. Deze zorgt voor allerlei variabelen. Ten eerste de verbranding van het motorblok. De verbranding komt tot stand middels een combinatie van zuurstof, brandstof en een vonk. De zuurstof gaat door het luchtfilter heen. Deze filtert het vuil uit de lucht en laat schone lucht het motorblok betreden. Ten tweede ook de balans tussen lucht en het filteren daarvan. Een goed luchtfilter zorgt voor een optimale balans tussen optimaal filteren, terwijl er optimale luchtdoorstroming is.

Motor luchtfilter olie

De olie van een luchtfilter komt om de hoek kijken vanaf het moment dat je kiest voor een synthetisch luchtfilter. De meeste vanaf de fabriek geleverde luchtfilters bestaan uit een soort papier. Dit papier is in een harmonicavorm gevouwen voor een optimale doorlaat. In elk geval, optimaal tot in zoverre een luchtfilter zoals dit dat toe staat. Deze papieren luchtfilters zijn bijzonder voordelig in productie, terwijl het prima volstaat voor een goed functionerend motorblok. Wanneer het filter vervuild is, vervang je het filter in zijn volledigheid. Echter, verlangen sommigen altijd beter. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een K&N luchtfilter overwegen voor jouw motorfiets. Omdat deze van een ander materiaal gefabriceerd zijn dan de standaard papieren filters dien je deze te oliën in plaats van vervangen. Dit doe je dan ook met luchtfilter olie. De papieren filter vervang je volledig, de synthetische filter olie je eens in de zoveel tijd.

Wat je dan ook zoekt of nodig hebt, Goedhart motoren is de one-stop motorzaak van de Benelux. Ons personeel, evenals onze webshop staat voor jou klaar.

Ruim assortiment luchtfilter olie

Zoals gezegd is Goedhart motoren te Bodegraven een one-stop motorzaak. Ongeacht of je nu op zoek bent naar motorkleding, motorhelmen, uitlaten of motorolie. Bij ons kun je slagen. Van A tot Z. Van begin tot eind. Uitgerust met gespecialiseerd personeel met de nodige ervaring in huis. Niet alleen om te kunnen beoordelen wat er wel en niet in ons assortiment komt, maar ook om jou het beste advies te verstrekken.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.