Laden...
Motor olie

Motor olie

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 100

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorolie is het bloed van jouw motorfiets. Daar waar het motorblok het kloppend hart is. Daar waar er allerlei verschillen te vinden zijn wat motorfietsen betreft, is het qua motorolie allemaal hetzelfde. Oké, er gaat dan misschien een andere soort olie in de motor. Dat kan. Echter hebben ze het allemaal nodig. Goedhart motoren is een one-stop motorzaak. Alles wat je nodig kunt hebben, hebben wij. Daar waar motorolie zo ontzettend belangrijk is, kunnen wij dit natuurlijk niet overslaan in ons aanbod. Zodoende tref je dus ook een ruim aanbod. Met onze ‘’Mijn motor’’ part-finder zet jij gemakkelijk alle passende motoronderdelen bij elkaar. Zo weet jij zeker dat je de juiste olie in huis haalt voor jouw motorfiets.

Olie voor je motor

Het op peil en vers houden van jouw motorolie is belangrijk. Dit is iets wat bij het onderhouden van jouw motorfiets hoort. Niet alleen ontzettend van belang, maar ook ontzettend simpel om goed te houden. Een simpele handeling die ontzettend veel hoofdpijn voorkomt. Bij Goedhart motoren adviseren wij over het algemeen minimaal elk jaar je olie te verversen. Of elke 10.000 kilometer. Daar komen natuurlijk een heleboel variabelen bij kijken, echter is dat een goede vuistregel. Zoals gezegd hebben wij een ruim assortiment aan motorolie. Niet alleen omdat we graag de keuze aanbieden, maar ook er veel verschillende olie bestaat voor veel verschillende motorfietsen. Ongeacht welke je bezit, bij ons tref je de benodigde smaak, geur en kleur. Bij Goedhart vind je motorolie van:

Ruim assortiment motoroliën

Zoals gezegd bestaan er allerlei varianten motorolie. In de meeste gevallen simpelweg gemaakt voor een bepaald type motorblok of motorfiets. Dit door middel van een specifieke samenstelling. De keuze is in dat opzicht niet super uitgebreid. Het is belangrijk dat jij de juiste motorolie gebruikt voor jouw motorfiets. Zo niet, kun je verwachten dat bijvoorbeeld het motorblok heel heet wordt. Of, in het ergste geval, intern de boel gaat verpesten. Dat is niet een rekening die wij graag iemand presenteren. Om dit leed te voorkomen kun je op onze webshop gebruik maken van onze part-finder. De zogeheten ‘’Mijn motor’’ part-finder. Hierin selecteer jij gemakkelijk het merk, bouwjaar en type motorfiets. Aan de hand daarvan presenteren wij jou alle motoronderdelen die passen. Niet alleen motorolie, maar ook bijvoorbeeld topkoffers en uitlaten. Aan de hand hiervan vertellen wij jou welke olie er in jouw motorfiets gaat. Zo weet jij zeker dat je de juiste spullen in huis haalt.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.