Laden...

Verf, lijm & borgmiddel

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Op jouw motorfiets zijn er allerlei verf, lijm en borgmiddelen aanwezig. In principe is een motorfabrikant ook maar gewoon een knutselaar op hoogwaardig niveau. Ondanks dat, kan het natuurlijk zo zijn dat jij iets beter weet. Dan zul je bijvoorbeeld verf nodig hebben om dit ook in uitvoering te brengen. Ongeacht of het nu verf, lijm of borgmiddelen is wat je nodig hebt, Goedhart motoren te Bodegraven kan jou er aan helpen. Als de grootste one-stop motorzaak van de Benelux hebben wij een ruim assortiment aan vrijwel alles wat je nodig kunt hebben. Ook als we het niet direct op de webshop hebben staan, kunnen we er vast alsnog aan komen. 

Motorverf

Alhoewel je jezelf op de motor ontdoet van een geruime collectie aan ongemakken ten opzicht van een auto, zijn er een aantal dingen niet exclusief voor de auto. Ook een motorfiets wordt over tijd slachtoffer van dingen zoals steenslag, kleine krassen en andere gebruikssporen. Emotioneel kan dit het een en ander teweeg brengen. Om hiervan af te komen dient de schade hersteld te worden. Goedhart motoren heeft een uiteenlopend aanbod aan motorverf en lakstiften op voorraad. Ook verschillende verf spuitbussen voor bijvoorbeeld het spuiten van een motor uitlaat. Hitteresistente spuitverf dus. Menig ontwerper weet wel hoe die een motorfiets ontwerpt, wat ze steeds denken bij die zilveren delen op een motor uitlaat is ook ons een raadsel. Bij de grootste one-stop motorzaak van de Benelux kun je dus hiervoor de oplossing vinden. 

Motorlijm

Ook op motoren dient er van alles gelijmd te worden. Simpele dingen zoals bijvoorbeeld het vastzetten van jouw handvatten en dergelijke dingen. Afhankelijk van het materiaal heb je een verschillende soort motorlijm nodig. Niet alleen voor kunststof maar ook bijvoorbeeld voor koolstofvezel. Ongeacht wat je nodig hebt, Goedhart motoren heeft het. Als one-stop motorzaak kun je bij Goedhart motoren alles wat je hartje begeerd. Ongeacht of je nu kiest een systeemhelm, motorjas of simpelweg een kettingset aan te schaffen. Elk product type is met zorg geselecteerd door het personeel van de desbetreffende afdeling. Zo weet je zeker dat diegene er ook daadwerkelijk voldoende afweet om een dergelijk besluit te nemen.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.