Laden...

Schoonmaken & smeren

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 135

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het behouden van je motorfiets doe je middels het onderhouden van je motorfiets. Diezelfde passie en emotie die jij steekt in jouw motorfiets, krijg je op zijn beurt weer terug. Weliswaar in de vorm van de afwezigheid van mankementen en altijd starten wanneer jij wilt dat die dat doet. Ongeacht of het een grote onderhoudsbeurt betreft, of het simpelweg reinigen van de kappen. Bij Goedhart motoren kun je van A tot Z terecht. Niet alleen voor het beste advies, maar ook in één keer alles hebben wat je nodig hebt voor je motorfiets. Om deze reden tref je in ons ruime assortiment ook alle benodigdheden voor het schoonmaken & smeren van jouw motorfiets.

Je motor schoonmaken

Er zijn allerlei dingen op te noemen als het op het schoonmaken van je motorfiets aan komt. Elk onderdeel vergt ook weer zijn eigen aanpak wat schoonmaak betreft. Ongeacht wat je nodig hebt, wij kunnen het leveren. Ben jij bijvoorbeeld van plan je motorfiets ketting te reinigen? Dan ga je vast slagen bij onze kettingreinigers. Ben je van plan je chroom weer te laten shinen? Dan ga je vast slagen bij onze chroompoets. Bestaat jouw motorfiets vooral uit ijzer en kunststof? Nou, dan heb je het makkelijk. Vrijwel elk motorfiets reinigingsmiddel kun jij dan mee uit de voeten. Wat je ook zoekt, wij kunnen je er aan helpen. Met de hartelijke service van Goedhart motoren.

Je motor smeren

In je motorfiets zitten allerlei onderdelen die bewegen. Daar waar frictie bestaat, bestaat slijtage. Daar waar slijtage bestaat, bestaat onderhoud. Om dit tot een minimum te beperken kun je sommige motor onderdelen smeren. Neem bijvoorbeeld je motorfiets ketting. Alhoewel deze relatief veel aandacht vergt, kun je daar wel heel lang mee doen als je deze goed gesmeerd houd. Ook kun je verwachten dat over tijd je sleutel wat stroever gaat. Iets waar ook smeermiddelen voor beschikbaar zijn. Al met al kun je stellen dat ongeacht wat je zoekt, wij het hebben. Niet alleen van de beste merken, maar ook simpelweg de beste producten. Zo weet je zeker dat je goed geholpen bent.

Ongeacht wat je van plan bent, wij kunnen je ermee helpen. Goedhart motoren is een motorzaak die jou van A tot Z kan helpen. Niet alleen voor het smeren van je ketting, maar ook het reinigen van je ketting. Niet alleen voor je poetsdoeken, maar ook om de roest weg te houden. Ga zo maar door.Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan natuurlijk voor je klaar.