Laden...

Anti corrosie

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Anti corrosie gebruik je om corrosie buiten de deur te houden op jouw motor. Een belangrijk reinigingsmiddel om te gebruiken bij het behouden van je motorfiets. Een motorfiets met roest smoelt niet alsof deze goed onderhouden is namelijk. Voorkom dat. Een motorfiets wordt blootgesteld aan allerlei externe en nare invloeden. Vuil, vocht, modder, ga zo maar door. Sommige nare invloeden kunnen een blijvende ‘schade’ aanrichten. Niet alleen simpelweg roestaanslag, maar ook aangetast materiaal met alle potentiële gevolgen van dien. Bespaar jezelf dat leed en behandel jouw motorfiets daarom zoals jij ook graag behandelt zou willen worden. Bij Goedhart vind je anti corrosie van:

Motor anti corrosie

Zoals gezegd wordt menig motorfiets blootgesteld aan allerlei kwaadaardige materialen. Er ligt van alles op de grond en er vliegt van alles in de lucht wat zich maar al te graag in vreet op jouw motorfiets. Niet alleen jouw bouten en moeren kunnen aan de beurt komen, maar ook een volwaardig carterdeksel kan er aan gaan. Het is daarom goed jouw motorfiets een anti corrosie behandeling te geven. Bij Goedhart motoren te Bodegraven tref je allerlei producten die je hierbij kunnen helpen. Neem nou even de moeite om hiervoor voor te zorgen. Het weg krijgen van corrosie heeft doorgaans aanzienlijk meer voeten in de aarde. Nog niet eens te beginnen over wat het kost om die aangetaste en opgegeven onderdelen te vervangen. Als je hoort wat zo een originele carterkap van bijvoorbeeld Kawasaki kost dan kan jij niet snel genoeg met die anti corrosie behandeling van jouw motorfiets.

Ga corrosie tegen

Om jou te bewapenen tegen corrosie hebben wij een uitgebreide samenstelling van goede producten bij elkaar gezet. Deze collectie is samengesteld door de mensen die er verstand van hebben. Zo weet je zeker dat je een goed anti corrosie product in huis haalt. Daarbovenop ook nog eens de strijd tegen corrosie kan gaan winnen.

Bij Goedhart motoren tref je een reeks van snufjes waarmee je je corrosie tot een halt kunt brengen. In vele soorten, afmetingen en geuren en kleuren. Wat je dan ook zoekt, Goedhart motoren kan je leveren wat je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je veilig en goed voorbereid op pad gaat.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan natuurlijk voor je klaar.