Laden...

Kettingreiniger

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kettingreiniger is een belangrijk ‘gereedschap’ bij het onderhouden van jouw motor ketting. Een goed onderhouden ketting gaat het langste mee. Het is dan ook van belang dat dit onderhoud gebeurt. Niet alleen qua het vetten van je motor ketting, maar ook het ontvetten en reinigen. Dan weet je zeker dat je het goed doet. Bij Goedhart vind je kettingreinigers van de volgende merken:

Voor het optimaal reinigen heb je een aantal dingen nodig. Ten eerste een goede borstel. Sommige kunnen prima uit de voeten met een tandenborstel om de ketting te reinigen. Andere doen het liever wat efficiënter, en halen hiervoor een kettingborstel in huis. Dat gaat een stuk vlotter en zoals gezegd efficiënter. Als laatste, nadat de borstel grondig gereinigd is, is het belangrijk dat de ketting weer ingevet wordt. Hier gebruik je natuurlijk kettingspray voor. Op die manier zorg jij ervoor dat jouw motor ketting zo lang mogelijk mee gaat.

Motor kettingreiniger

Vrijwel alles wat je je kunt bedenken komt in allerlei soorten en maten. Kettingreiniger is daar geen uitzondering in. Ongeacht welke je zoekt, Goedhart motoren te Bodegraven kan het leveren. Zo weet jij zeker dat je in één keer klaar kan zijn. One-stop-shop Goedhart motoren helpt je er graag mee. De kettingreinigers verschillen onderling misschien qua samenstelling, echter is de werking altijd hetzelfde. Ervoor zorgen dat jouw motor ketting ontdaan wordt van vuil, zand en andere troep. Dit zorgt ervoor dat de ketting weer soepel kan rond bewegen. Zand,vuil en dergelijke narigheden zorgen namelijk voor onnodige slijtage en een afname in souplesse. Daar zit niemand op te wachten. Maak je reinigingsset compleet met een paddock stand en een kettingborstel. Zo is het schoonmaken van je ketting, invetten van je ketting en het stellen van je ketting opeens een fluitje van een cent.

Ruim assortiment kettingreinigers

Bij Goedhart motoren te Bodegraven tref je een ruim assortiment aan kettingreinigers. Niet alleen de beste producten, maar ook gemaakt door de beste merken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je een goed product in huis kunt halen. Daar steken wij dan ook de nodige tijd en energie in om dit uit te zoeken. Dit geldt voor alles zo. Ongeacht of je nu kiest een motorhelm, motorjas of simpelweg een balhoofdlager aan te schaffen. Elk product type is met zorg geselecteerd door het personeel van de desbetreffende afdeling. Zo weet je zeker dat diegene er ook daadwerkelijk voldoende afweet om een dergelijk besluit te nemen.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.