Laden...

Kettingspray & vet

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 34

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

De motor ketting is een relatief onderhoudsintensief onderdeel. Je kunt natuurlijk besluiten dit over te slaan. In dat geval kun je verwachten dat je al vrij gauw je kettingset dien te vervangen. Dit natuurlijk inclusief de bijbehorende kosten. Bespaar jezelf dat leed, en onderhoud jouw ketting door kettingspray & vet te gebruiken. Als je het helemaal goed wilt doen, zorg je ook voor goede reiniging middels kettingreiniger en een kettingborstel. Maar dat is opzich een ander onderwerp. Zowel kettingspray als kettingvet hebben zo hun eigen voordelen en nadelen. Kettingspray is bijvoorbeeld een stuk makkelijker aanbrengen. Daar waar kettingvet wat minder een kliederboel wordt. Voor ieder wat wils. Ongeacht wat je zoekt. One-stop motorzaak Goedhart motoren heeft wat je zoekt. Bij Goedhart vind je ketting- spray en vet van:

Motor kettingspray

Deze spray gebruik je vanzelfsprekend voor het invetten van je motorfiets ketting. Kettingspray komt in allerlei soorten, maten en substanties. De een heeft weer andere eigenschappen dan het ander. Deze hebben elk doorgaans een eigen manier van aanbrengen ook. Iets wat natuurlijk beschreven staat op de bus van de spray in kwestie. Je kunt ook kiezen voor een systeem wat zelf smeert. Bijvoorbeeld het Osco kettingsmeersysteem of het Scottoiler smeersysteem.

Motor kettingvet

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor kettingvet om jouw motor ketting gesmeerd te houden. Zoals gezegd, dat is voor ieder wat wils. Er zijn een aantal redenen om kettingvet te gebruiken in plaats van een spray. Het voornaamste argument om vet te gebruiken ten opzichte van spray is dat één pot vet doorgaans meer dan 10 bussen spray lang mee gaat. Daarbovenop is het ook zo dat vet misschien lastiger aan te brengen is dan spray, echter kan men wel accurater te werk treden en tevens bespaar je jezelf die kliederboel van met een spray. De rest is natuurlijk ieder voor zich.

Ons assortiment aan kettingspray & vet is samengesteld door zij die er verstand van hebben. Zeg maar, het gespecialiseerde personeel dat weet waar de het over heeft. Bij Goedhart motoren willen we niet lukraak alles in het assortiment gooien. Zodoende laten we daar iemand over beslissen die weet wat goed is en wat niet. Dan weet je zeker dat het goed zit.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.