Laden...

Ontvetter

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een motor ontvetter is een belangrijk gereedschap van het onderhouden van een motorfiets. Deze gaat aardig hand in hand met het reinigen van de motorfiets. Niet alleen voor het weghouden van verkeerde vetten op verkeerde plekken, maar ook als fundament voor een grondige reinigingsbeurt. Het is goed om je motorketting goed in te vetten met kettingvet of kettingspray. Echter is dat niet iets wat er met een beetje water van af spoelt. Dit is precies waar de motor ontvetter binnenkomt om zijn werk te doen. Wat je dan ook zoekt, bij Goedhart motoren kun je van A tot Z terecht. Niet alleen voor het beste advies, maar ook in één keer alles hebben wat je nodig hebt voor je motorfiets. Om deze reden tref je in ons ruime assortiment ook alle benodigdheden voor het schoonmaken & smeren van jouw motorfiets. Bij Goedhart vind je ontvetters van:

Motor ontvetter

Een motor ontvetter is gemaakt voor het reinigen van remmen, carburateurs en andere metalen en kunststof oppervlakken. Een goede keuze om bij aanvang van een reinigingsbeurt mee te beginnen. Als je jouw motorfiets namelijk perfect wil reinigen dan is een compleet vet en vuilvrije motorfiets het perfecte fundament. Zo weet je zeker dat je het goed doet. Motor ontvetters zijn er in allerlei soorten en maten. Net zoals een boel andere producten zoals bijvoorbeeld motorolie, transmissieolie en anti corrosie. Alhoewel de werking doorgaans hetzelfde is, verschillen ze onderling het meeste qua samenstelling. De een is wat sterker qua ontvet kracht, de ander weer wat beter voor het milieu. Ga zo maar door.

Ruim assortiment ontvetters

Bij Goedhart motoren tref je een ontzettend groot en uitgebreid assortiment aan ontvetters. Niet alleen voor jouw motorfiets, maar ook al die andere daarbuiten. Daarbovenop zouden wij Goedhart motoren niet zijn als wij elk willekeurig product onder de noemer ontvetters in ons assortiment op zouden nemen. Ook wat deze ontvetter betreft, hebben we dus een uitgebreide check ondergaan. Dit natuurlijk uitgevoerd door de juiste mensen. De mensen met jaren ervaring en kennis. Hun oordeel is van waarde hierin. De spullen in ons assortiment zijn dus de spullen waar wij achter staan. Tevens zeker weten dat het goed is. Zo weet jij zeker dat je een goed product in huis haalt.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.