Laden...

Poetsdoeken & borstels

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De poetsdoeken & borstels zijn een belangrijk onderdeel van een goede reinigingsbeurt. De meeste poetsdoeken zijn bijvoorbeeld gemaakt uit speciaal materiaal. Niet alleen speciaal materiaal maar ook een speciale samenstelling. Je zal vast denken, het is toch maar een poetsdoek? Alles wat het moet doen is poetsen? Opzich klopt dat. Echter wil je zo veel mogelijk van het vuil mee nemen, terwijl je je lak intact laat. Daar rust dan ook de voornaamste uitdaging.

Natuurlijk is die staalborstel goed voor het verwijderen van die vogelpoep op je benzinetank, echter neem je dan wel meer mee dan alleen vogelpoep. Je tank kan namelijk meteen door naar de spuiter. Moraal van dit verhaal: gebruik geen staalborstel voor het verwijderen van vuil, maar een goede poetsdoek. Goede poetsdoeken is precies wat wij hebben. Al met al weet je zeker dat je bij Goedhart motoren te Bodegraven in huis haalt wat je nodig hebt.

Motor poetsdoeken

Zoals gezegd zijn motor poetsdoeken vervaardigd uit een speciaal materiaal. Dit om een perfecte balans te zoeken. Niet alleen voor het optimaal reinigen, maar ook voor het intact laten van spuitwerk. Niemand heeft zin in een bezoek aan de spuiter na een reinigingsbeurt. Hierdoor komt er meer technologie kijken bij het vervaardigen van zo een poetsdoek dan je zou denken. Al deze microvezel poetsdoeken zijn geselecteerd door ons gespecialiseerd personeel. Zo weet je zeker dat je het beste in huis haalt. One-stop Goedhart motoren te Bodegraven heeft wat je nodig hebt.

Motor borstels

Een motor borstel is een uitstekende keuze voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Niet alleen vuil, maar ook het reinigen van je motorketting na het aanbrengen van een ontvetter. De borstels zijn doorgaans vervaardigd uit harde nylon haren. Een uitstekende keuze voor het verwijderen van modder, vogeluitwerpselen en dergelijk hardnekkig vuil.

Bij Goedhart motoren tref je een beestachtig uitgebreid assortiment aan motor borstels en motor poetsdoeken. Dit natuurlijk samengesteld door de juiste mensen. De mensen met jaren ervaring en kennis. Hun oordeel is van waarde hierin. De spullen in ons assortiment zijn dus de spullen waar wij achter staan. Tevens zeker weten dat het goed is. Zo weet jij zeker dat je een goed product in huis haalt.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.