Laden...

Stalling & transport

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 488

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Stalling en transport, naast onderhoud toch vaak een van de onderwerpen waar menig motorrijder minder snel voor warmdraait. Wanneer dit dan echt noodzakelijk is, is het belangrijk de motorfiets op een juiste manier te stallen of te vervoeren, zodat niets met uw geliefde stalen ros kan gebeuren.

Stalling & onderhoud

Wanneer jij je motor wegzet voor stalling of juist voor onderhoud, is er een onderdeel waar je sowieso niet zonder kan, je standaard. Of dit nou een zijstandaard, middenbok of juist een paddock en bobbins betreft, zonder wordt het erg lastig de motor overeind te houden. Wil je hem naast overeind ook nog op zijn plek houden, denk dan eens aan een wielklem.  

Is het dan echt zo ver dat de motor een tijdje niet zal rijden is het belangrijk dat de accu zijn kracht niet verliest. Verstandig is dan om deze aan te sluiten op een acculader die de accu op- en bij kan laden, zodat de accu op en top in orde blijft. Om je motor te beschermen tijdens de stalling kan je hem altijd overdekken met een motorhoes.

Ben je weer van plan de motor te gaan gebruiken en wil je aan de slag met onderhoud - of wil je hem gewoon verwennen tijdens de stal periode - adviseren we je een service pitmat te gebruiken. Zo kan je machine in stijl rusten en wordt onderhoud ook prettiger.

Transport van je motorfiets

Of het nou gaat om een oldtimer die je liever niet over modderige wegen wilt rijden, of een motorfiets die simpelweg niet wilt starten, transporteren van de motor kan een uitdaging vormen. De gemiddelde motorfiets weegt al gauw boven de 150kg waardoor je hem niet zomaar over je nek kan leggen. Velen transporteren hun motor dan ook via een aanhanger of trailer waar het belangrijk is de motor vast te zetten met spanbanden. De enige uitdaging dan nog, hoe krijg je de motor op je trailer. Heel simpel, door gebruik van een oprijplaat. Zo rij je de motor gemakkelijk omhoog. 

Denk je toch nog wat meer nodig te hebben, kijk dan gerust een bij onze transport toebehoren categorie.