Laden...
Acculaders

Acculaders

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 39

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Motor acculaders

Een gezonde motor accu is een opgeladen accu. Dit doe je met motor acculaders. Des te minder jij rijdt, des te belangrijker een goede motor acculader is. Beter gezegd, in dat geval een druppellader. Ongeacht of je een motor acculader zoekt of een druppellader, bij Goedhart motoren tref je een bijzonder ruim assortiment. Natuurlijk geselecteerd door mensen met passie voor motoren. Alleen de beste producten zie je terug in ons assortiment.

Er zijn verschillende soorten motor accu laders te verkrijgen. Dit is afhankelijk voor welk doeleinde je de lader gaat gebruiken. Allereerst is er de conventionele acculader. Deze doen zijn naam eer aan. Deze laadt namelijk de accu op. Niet meer, niet minder. Deze gebruik je voor het simpelweg opladen van jouw accu in het scenario dat deze is leeg gelopen door bijvoorbeeld langdurig stallen. Misschien wil jij simpelweg jouw accu zo snel mogelijk opgeladen hebben. Een acculader is dan jouw beste keuze.

Indien je dus inderdaad jouw motorfiets langdurig gaat stallen, kies je idealiter voor een druppellader. Dit is een relatief slimme oplader. Een accu die voortdurend opgeladen wordt, word over tijd lui. Hierdoor gaat deze minder capaciteit leveren en zal sneller leeg lopen. Dit is wat een druppel lader doet voorkomen. Deze stopt namelijk met laden zo gauw de accu is opgeladen. In het scenario dat de motor niet bereden wordt zal de accu weer beginnen met leeg lopen. Zo gauw bijvoorbeeld het ladingsniveau weer iets is gezakt, begint de druppellader weer met laden.

Acculaders voor elke motor

Een accu zit in elke motorfiets. Ongeacht of je nu een Ducati, Suzuki, Honda of KTM in de schuur hebt staan. Om deze reden past vrijwel elke acculader of druppellader op jouw motorfiets. Zoals gezegd is het eerder onderworpen aan wat voor gebruik je ervan zou maken. Ga je je motorfiets langdurig stallen? In dat geval heb je een druppellader nodig. Deze zorgt er voor dat jouw motorfiets accu gezond blijft. Heb jij een accu die los staat en opgeladen dient te worden? Dan is een acculader een betere keuze.

Indien al het bovenstaande eigenlijk allemaal wat verwarrend en onhandig aanvoelt, kun je ook bijvoorbeeld een Lithium-ion motor accu overwegen. Dit type motor accu is niet alleen aanzienlijk lichter dan een conventionele zuur accu, maar loopt ook eigenlijk niet leeg.


De beste merken motor acculaders

Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de part-finder, zo weet je absoluut zeker dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op.Wij helpen je graag verder.