Laden...

Bobbins

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 171

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor bobbins maken het leven gemakkelijk. Niet alleen voor het reinigen van bijvoorbeeld jouw ketting, maar ook simpelweg het smeren van je motor ketting. Het stellen van je ketting, het reinigen van je motor velg. Ga zo maar door. Bedenk je nu diezelfde eerder genoemde handelingen, en denk dan je motor bobbins eens weg. Hoe gaat het er dan aan toe? Dat simpelweg je ketting smeren is dan opeens zo simpel niet meer. Hoogstwaarschijnlijk ben je een stuk langer bezig in elk geval. Goedhart motoren staat voor je klaar om je die hoofdpijn te besparen.

De motor bobbins die je aan treft bij ons in het assortiment zijn kwalitatief sterke producten. Niet alleen zodat jij tevreden kan zijn, maar ook simpelweg zodat je op het product kunt rekenen. Om deze reden zijn de bobbins in ons assortiment vervaardigd uit de beste materialen. Veelal hoogwaardig aluminium. Dit is een populaire keuze voor dit onderdeel, simpelweg omdat het sterk is en ook nog eens licht van gewicht. Elke gram die je jezelf kan besparen op de motorfiets is mooi meegenomen, is het niet? 

Het aanbrengen van de bobbins is een fluitje van een cent. In de achterbrug van vrijwel alle motoren tref je een schroefgat. Dit schroefgat tref je aan in alle motoren. Dit maakt dit onderdeel ook meteen een universeel product. Hoe dan ook, het monteren van jouw motor bobbins doe je simpelweg door de meegeleverde schroef in het schroefgat te schroeven. Veelal heb je hier een imbus sleutel voor nodig. 

Motor bobbins

In het assortiment van Goedhart motoren tref je alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Samengesteld door de mensen die er verstand van hebben. Zo weet jij zeker dat je een goed product in huis haalt. Motor bobbins is daar geen uitzondering in. Wij hebben bobbins voor een uiteenlopend aanbod aan motorfietsen. Niet alleen voor verschillende motoren, maar ook leverbaar in verschillende kleuren en materialen. Aluminium is een populair materiaal voor motor bobbins. Hoe dan ook, zo tref jij de bobbins die matchen bij jouw kleuren. Selecteer jouw motorfiets in onze ‘’mijn motor’’ part finder, en bekijk de passende bobbins. Met de hartelijke service van Goedhart motoren. 

Ruim aanbod bij Goedhart Motoren

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.