Laden...

Motorhoezen

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 132

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorhoezen

Een bijzonder zinvolle investering voor jouw motor zijn motorhoezen. Bij Goedhart motoren hebben we een ruime collectie aan motorhoezen. Ongeacht of je nu een motorhoes zoekt voor jouw Yamaha MT-07, Honda Goldwing of Vespa met windscherm. In onze collectie tref je de juiste maat motorhoes. Perfect passend om jouw motorfiets. Een motorhoes koop je niet alleen in jouw juiste maat, maar ook voor jouw situatie. In het scenario dat je de motor binnen onder een hoes wilt zetten dan zijn hier specifieke hoesen voor. Voor het scenario dat jouw motor buiten blootgesteld aan de elementen onder een hoes moet, hebben we die ook voor je. Tevens de hoogste kwaliteit. Bij Goedhart motoren hebben we namelijk een strenge kwaliteitscheck. Wij verkopen niet zomaar jou onze spullen.


Zoals gezegd hebben wij hoezen voor verschillende omstandigheden en groottes. Ten eerste bijvoorbeeld jouw opslag omstandigheden. Het kan zo zijn dat je jouw motor buiten moet laten. Blootgesteld aan de elementen. In de regen, in de warmte, kou en wind. Specifiek voor dit doeleinde zijn er motorhoezen ontwikkeld. In de meeste gevallen zijn de hoezen gemaakt van Polyester. In een boel gevallen ook gewatteerd aan de binnenzijde om krassen op jouw motorfiets te voorkomen. De dichtheid van het Polyester bepaald vaak of een hoes buiten gebruikt kan worden of niet. De binnen motorhoezen hebben vaak niet voldoende dichtheid om water en dergelijke buiten te houden. Dat water hoeft niet eens perse van regen te zijn. Dit kan ook simpelweg condens betreffen. Stal jij jouw motor buiten en wil jij zeker weten dat je motor beschermd is? Zorg dan dat jouw motorhoes geschikt is voor buiten stallen. Stal jij je motor binnen? Dat kan ook. In dat scenario hoef je je motor vooral beperkt tegen temperatuurwisselingen te beschermen. Evenals stof. In ons ruime assortiment tref je ook de hoes die hiervoor perfect zou kunnen dienen.

Motorhoes voor elke motor

Zoals gezegd komen motorhoezen in vele soorten en maten. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor motorfietsen. Je komt soms de meest vreemde afmetingen tegen onder motoren. Wat sommige kleinere motoren aan lengte bekleden, bekleden sommige hogere motoren in hoogte. Je kan je voorstellen dat je daar wel rekening mee dient te houden als je motorhoezen gaat fabriceren. Precies om deze reden is ons assortiment zo compleet als dat het is. Ongeacht of je dus een hoes zoekt voor jouw Goldwing, V-strom, Adventure motorfiets of Suzuki VanVan. Wij hebben de motorhoezen in de collectie om ze allemaal, zowel binnen als buiten, veilig te stallen. In elk geval tegen stof, wind en weersomstandigheden.

Alle merken motorhoezen

In de wondere wereld van hoezen zijn er natuurlijk ook weer diverse hoezen voor diverse fabrikanten te vinden. Natuurlijk, zoals altijd met zorg geselecteerd.


Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de part-finder, zo weet je absoluut zeker dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op.