Laden...

Oprijplaten

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Met een oprijplaat maak je het leven gemakkelijk. Dat is precies wat motor oprijplaten doen. Niet alleen voor het oprijden van een motor in een aanhangwagen, maar ook bijvoorbeeld voor het de huiskamer in krijgen van je motorfiets. Want dat schijnt voor een boel mensen een droom te zijn. Wat je dan ook wilt doen, als one-stop motorzaak Goedhart motoren moeten we je er mee kunnen helpen. Ons met zorg geselecteerde assortiment heeft alles wat je zou willen te bieden. Samengesteld door mensen met diezelfde passie als jij. Namelijk motorrijden. Met de hartelijke service van Goedhart motoren.

Oprijplaten zijn gemakkelijk in gebruik. Mede dankzij de opklapbaarheid ook veelzijdig in te zetten. Daarbovenop makkelijk op te klappen. Denk bijvoorbeeld aan achterin een werkbus. In de garage tegen een wand of onder een werkbank. Natuurlijk ook achterin op de aanhangwagen. In veel gevallen heeft de oprijplaat aan weerszijden een handvat. Dit maakt het nog gemakkelijker om deze te verplaatsen. In veel gevallen is de plaat gemaakt uit aluminium. Dit materiaal is niet alleen heel erg sterk, maar ook heel erg licht. Ook een fijne bijkomstigheid aanvullend op de inzetbaarheid van dit gereedschap. Van plan om je motorfiets te transporteren achterop een aanhangwagen? Misschien achterin een bus? Vergeet dan zeker deze oprijplaten niet. Maakt het leven een stuk gemakkelijker. 

Motor oprijplaten

Ons met zorg geselecteerde aanbod bevat oprijplaten specifiek gemaakt voor het verplaatsen van motorfietsen. Hierdoor hoef je je nooit zorgen hoeft te maken of de plaat jouw motorfiets gaat houden. Tenzij je motorfiets 600 kilogram zwaar is bijvoorbeeld. Wij zijn er vrij zeker van dat je in dat geval namelijk beter een kraan kunt huren. Ondanks dat menig plaat met gemak een motorfiets aan kan qua gewicht, zijn ze licht van gewicht. Dit mede dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Vaak aluminium. Dit materiaal is namelijk niet alleen licht van gewicht, maar ook bijzonder sterk. 

Ruim aanbod bij Goedhart motoren

Zoals gezegd tref je bij one-stop motorzaak Goedhart motoren een met zorg samengestelde selectie. Ons personeel is gespecialiseerd in datgene waar zij mee actief zijn. Tevens delen zij allemaal dezelfde passie als jij. De passie voor het motorrijden. 

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Deze helpen jou maar al te graag verder.