Laden...
Filteren

Husqvarna Transport toebehoren

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Husqvarna

Husqvarna Motorcycles ontwikkelt al sinds 1903 motorfietsen. Sindsdien is het pioniersbedrijf uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde Europese motorfietsmerken ter wereld. De rijke geschiedenis van het bedrijf is er een van vallen en opstaan. Een van de belangrijkste gebeurtenissen is de afscheiding van Husaberg in 1988. Maar wat samen hoort, komt uiteindelijk ook weer samen. Dat is precies wat er gebeurde in 2013 toen Husqvarna Motorcycles en Husaberg besloten om samen verder te gaan in de KTM Group - nu bekend als Pierer Mobility.

Husqvarna Motorcycles liet er in 2014 met de presentatie van de Husqvarna 701 Supermoto en twee indrukwekkende prototypes – de Vitpilen en Svartpilen – op de EICMA-motorshow in Milaan geen twijfel over bestaan dat het merk klaar was om het segment voor motorfietsen voor op de openbare weg opnieuw te betreden.

De essentie van Husqvarna Motorcycles

Tegenwoordig is Husqvarna Motorcycles een merk dat zijn inspiratie ontleend aan de gouden eeuw van de motorfietscultuur en vermaard om zijn baanbrekende prestaties en unieke, revolutionaire ideeën die de motorfietswereld compleet op zijn kop hebben gezet. We streven ernaar om deze legendarische reputatie uit vervlogen tijden te evenaren. We houden zo sterk vast aan het verleden, omdat we van mening zijn dat de toekomst van het merk in zijn geschiedenis ligt. Een geschiedenis waarin het merk de grenzen van de motorfietssport meer dan eens wist te verleggen.