Laden...

Tuning & Vering

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 7421

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bij tuning denk je meteen aan het sneller maken van de motor, maar het begrip is veel breder. Ook het optimaliseren van de stroomlijn, bijvoorbeeld door een ander kuipruitje of een seatcover, het verbeteren van de zitpositie door een andere rem of /schakelset of stuur valt onder tuning. Ook daarin voorziet het brede assortiment van Goedhart Motoren.

Het misschien wel populairste tuningsartikel betreft de slip-on vervangingsdemper. Begrijpelijk. Gedwongen door steeds strengere milieu-eisen worden de standaard demper steeds groter, maar niet altijd mooier. Alleen al uit esthetische overwegingen zijn veel motorrijders geneigd hun machine te voorzien van een mooi en compact uitgevoerde einddemper.

De einddempers uit ons assortiment laten uw motor vrijer ademen waardoor hij met de juiste afstelling beter presteert dan met de standaardpijp. Een fraaie sound krijg je op de koop toe.

In ons bijgaande overzicht leest u welke tuningartikelen wij voor uw motor kunnen leveren. Het zoekvenster op deze website zet u daarbij op het juiste spoor. Alleen even uw motormerk, bouwjaar en type selecteren.